Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Villaer til leje i Sorø

Du har søgt efter Villaer til leje i Sorø. Herunder finder du alle de aktuelle villaer til leje i Sorø lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om villaer til leje i Sorø
Du har søgt efter Villaer til leje i Sorø. Herunder finder du alle de aktuelle villaer til leje i Sorø lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om villaer til leje i Sorø
Sortér efter
  • Villa i Sorø

    Attraktiv villa i Sorø: Sublimt beliggende stor villa, med have grænsende ned til den attraktive Sorø sø. Roligt villa kvarter og alligevel med kort afstand til bl.a. indkøb og skol...
    • 14.900 DKK
    • 175 m2
    • 5


Find villa til leje i Sorø på Boligdeal.dk

Søger du villa til leje i Sorø, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Sorø, og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer til leje i Sorø . Du kan se de aktuelle villaer til leje i Sorø herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Sorø end villa til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer til leje i Sorø

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste villaer til leje i Sorø. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye villaer til leje i Sorø der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Sorø?

I Sorø finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Sorø ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Sorø kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Sorø ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Sorø.

Hvor meget koster en bolig i Sorø ?

Prisen på en bolig i Sorø afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Sorø.