Rapportér
Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1558404
  • Villa
  • 126 m2
  • 3
  • 1.7.2020
  • 9.500 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Flot veldisponeret villa i børnevenligt kvarter i Odder

Fra villaen er der få hundrede meter til Vestermark Skolen, børnehave og naturoplevelser i Balle Skov. Desuden er der kort afstand til indkøbsmuligheder og, via stierne, til Odder centrum, hvor der bl.a. findes en biograf, bowlinghal, Fitnesscenter og sportsaktiviteter.

Selve villaen er privat beliggende med en flot beplantet skråning væk fra vejen og med hæk omkransende haven som udgøres af et større græsareal, frugttræer, smukke buske og en god terrasse med udgang fra køkken/alrummet.

Man parkerer bilen i den overdækkede carport, hvor der også findes et godt indbygget skur. Fra carporten er der direkte adgang til entréen, hvor der findes indbyggede skabe og vaskefaciliteter.

Fra entréen kommer man til et stort, pænt, køkken-/alrum med klinkegulv og vinduer og døre mod haven og terrassen. Herfra fordeler villaens resterende rum sig.

Selve køkkenet er etableret med en halvmur som pænt afgrænser køkken fra spiseområdet. Her er god skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Spisearealet har en størrelse, som sagtens kan rumme hele familien. En fransk dør afgrænser stue fra spisestuen. Stuen er ligeledes af en god rummelig størrelse og har pæne trægulve samt store vinduespartier mod haven fra flere hjørner.

Husets 3 værelser fordeler sig fra køkken-/alrummet i 2 afdelinger. En forældreafdeling med stort soveværelse indeholdende indbyggede skabe og et højt vindue med udsigt til have samt et pænt badeværelse med pænt skabsarrangement og muret bruseniche. I den anden sektion finder man derudover 2 gode værelser.

Al forbrug betales dirkete til forsyningsselskaberne udover huslejen.

Der er etableret alarm, som kan overtages efter nærmere aftale.

Huset udlejes pr. 1. juli 2020 for en periode på 3 år.


FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Odder kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Odder