Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Villaer til leje i Herning

Du har søgt efter Villaer til leje i Herning.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Villaer til leje i Herning.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Villa, som sendes ud til de relevante udlejere i Herning. Klik her for at læse mere

Find ledige villaer til leje i Herning. Søger du villa til leje i Herning, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Herning end villaer til leje, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Herning er du placeret i en by med et væld af kulturelle tilbud og aktiviteter. Herning byder også på mange skønne naturoplevelser herunder den populære Herning Fiskepark.

Værd at vide når du søger villa i Herning

Herning ligger i det centrale Jylland og er en aktiv by. Byen tiltrækker mange tilflyttere og turister, som er tiltrukket af b.la. de aktiviteter, der stables på benene af Herning Cityforening. Det er aktiviteter som koncerter, sportsbegivenheder og kulturelle indslag for folk i alle aldre. Jyske Bank Boxen, en multifleksibel hal, der ligger i Herning, og det er som oftest her der afholdes store koncerter med internationale kunstnere. 

Herudover er der rig mulighed for at tage på café eller spise på restauranter, og så er der også rum for shopping.

Herning er en aldeles kulturel by. Nogle af de museer som ligger i byen tæller b.la. HEART, Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Frilandsmuseet Herning og Herning Fiskepark.

Herning er en ideel by for børnefamilierne, som kan tage en tur i Baboon City forlystelsespark. Parken er en af Danmarks største helårs forlystelsesparker.
 

 

Find villa til leje i Herning på Boligdeal.dk

Søger du villa til leje i Herning, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer til leje i Herning . Du kan se de aktuelle villaer til leje i Herning herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Herning end villa til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer til leje i Herning

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Herning. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Herning der matcher dine søgekriterier.