Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Villaer til leje i Svendborg

Du har søgt efter Villaer til leje i Svendborg. Mere info om villaer til leje i Svendborg
Du har søgt efter Villaer til leje i Svendborg. Mere info om villaer til leje i Svendborg
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Svendborg. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger villa i Svendborg


Svendborg er Fyn’s næststørste by efter Odense og ligger på den sydlige del af Fyn.  Svendborg er en havne- og søfartsby, og fra havnen kan man sejle til Ærø, Drejø,  Skarø,  Hjortø og Birkholm.  Svendborg opstod, da der i 1100-tallet blev bygget en borg, som blev kaldt Swineburg –her mener man, at der hentydes til mange vildsvin inden for murerne, eller marsvinet set i havet tæt på Svendborg. Svendborg har allerede fra middelalderen af været en vigtig handels og håndværkerby, hvilket den stadig er den dag i dag.

Svendborg har et indbyggertal på 27.009. Kommunen udgør et areal på 417 km2.


Find villa til leje i Svendborg på Boligdeal.dk

Søger du villa til leje i Svendborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Svendborg, og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer til leje i Svendborg . Du kan se de aktuelle villaer til leje i Svendborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Svendborg end villa til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer til leje i Svendborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste villaer til leje i Svendborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye villaer til leje i Svendborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Svendborg?

I Svendborg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Svendborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Svendborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Svendborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Svendborg.

Hvor meget koster en bolig i Svendborg ?

Prisen på en bolig i Svendborg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Svendborg.