Rapportér

Villa til leje, Århus N, Klik her for at se vejnavnnordre ringgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1508798
  • Villa
  • 65 m2
  • 1
  • 8.500 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Reserveret - Den perfekt moderniserede klassiske Aarhus-lejlighed

Her er den helt perfekte kombination af en klassisk 2 værelses Aarhus-lejlighed og en fuldt ud moderne lejlighed med et unikt og personligt touch!

Denne smukke 2 værelses lejlighed har det hele: smukke stuklofter, fantastisk lysindfald, klassisk plankegulv, moderne køkken med alt i moderne hårde hvidevarer, nedsunket loft med indirekte lys i køkkenet, badeværelse med seperat brus og nye men klassiske installationer og meget mere.

Ved et besøg får du hurtigt fornemmelsen af, at der ikke er gået på kompromis med noget i renoveringen, som netop er afsluttet. Der er bl.a. installeret ovn med WIFI-integration, således den kan programmeres udefra via telefonen, der er etableret skabe fra gulv til loft i køkkenet, ligesom bordpladen er udarbejdet i massivt hvidt marmor. Derudover har lejligheden en helt personlig stil som kommer til udtryk i de små detaljer som bl.a. de marmorerede vægfliser i køkkenet, de speciallavede dørgreb, den unikke sten-vask i badeværelset og de smukke armaturer i både badeværelse og køkken mv.

Der er tale om en unik lejlighed som ikke ligner alle de andre.

indretningen er med indgang til en mindre gang, som fordeler lejlighedens øvrige rum. Køkkenet ligger i åben forbindelse med gangen, således lysforhold og rumfornemmelse øges væsentligt. Derudover er der fra gangen adgang til et mindre bad med seperat bruseniche, større stue med store vinduespartier og fransk altan samt til et fint soveværelse med udgift over gården.

Lejligheden ligger på Nordre Ringgade på Trøjborg. Her er indkøb, cafeer, delikatesser og shopping lige udenfor døren, ligesom flere busruter stopper netop her. Derudover findes skov og strand kun få hundrede meter fra ejendommen.

Lejligheden udlejes snarest muligt for en nærmere aftalt periode.

Der betales ud over husleje for forbrug.

Depositum: 3 måneders leje.

Lejligheden er nyrenoveret og overtages derfor som nyistandsat.

Klik dig videre og få mere info om boligen...

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Århus N