Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Værelser til leje i Charlottenlund

Du har søgt efter Værelser til leje i Charlottenlund.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værelser til leje i Charlottenlund.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger værelse i Charlottenlund

Charlottenlund er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Navnet Charlottenlund stammer fra Charlottenlund Slot, der skiftede navn fra Gyldenlund til Charlottenlund efter Christian 6. i 1730 forærede slottet til sin søster prinsesse Charlotte Amalie. Kongefamilien forlod dog slottet i 1935, hvorefter Dansk Fiskeriundersøgelser rådede over slottet. Derfor ligger Dansk Akvarium nu også som en del af Slotsparken.

Indbyggermæssigt er Charlottenlund et udpræget Velhaverkvarter, der ligger ud til Øresund nord for Hellerup. Der er ingen klare bygrænser i Gentofte Kommune, hvorfor det er svært at definere et bestemt byområde Charlottenlund dækker over. Charlottenlund er udover Slotsparken også kendt for Charlottenlund Fort og nordens ældste travbane, Charlottenlund Travbane.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Charlottenlund ligger nord for Hellerup, syd for Klampenborg og øst for Gentofte. Byen Ordrup ligger i postnummerområdet for Charlottenlund. Strandvejen løber igennem Charlottenlund, hvor den på et tidspunkt bliver til Kystvejen.

 

Find værelse til leje i Charlottenlund på Boligdeal.dk

Søger du værelse til leje i Charlottenlund, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser til leje i Charlottenlund . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Charlottenlund herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Charlottenlund end værelse til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Charlottenlund

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Charlottenlund. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Charlottenlund der matcher dine søgekriterier.