Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Værelser til leje i Korsør

Du har søgt efter Værelser til leje i Korsør. Herunder finder du alle de aktuelle værelser til leje i Korsør lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger værelser til leje i Korsør
Du har søgt efter Værelser til leje i Korsør. Herunder finder du alle de aktuelle værelser til leje i Korsør lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger værelser til leje i Korsør
Sortér efter

Værd at vide når du søger værelse i Korsør


Korsør er en lille, hyggelig by der ligger på Vestsjælland helt ud til Storebælt. Det er en by med meget kultur og charme og gamle bindingsværkshuse. Havnen er en central del af byen, og området lokker mange turister til om sommeren. Efter nedlæggelsen af færgeruten over storebælt, er byen begyndt at udvikle sig igen. Byen er attraktiv for turister, men også fastboende pga den smukke natur, skov og vand og de 8km lange strande.

Der bor næsten 15.000 indbyggere i byen. Der er vand på begge sider af byen i form af Storebælt og Korsør Nor. Korsør er en del af Slagelse kommune.

Find værelse til leje i Korsør på Boligdeal.dk

Søger du værelse til leje i Korsør, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Korsør, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser til leje i Korsør . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Korsør herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Korsør end værelse til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.


Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Korsør

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Korsør. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til leje i Korsør der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Korsør?

I Korsør finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Korsør ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Korsør kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Korsør ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Korsør.

Hvor meget koster en bolig i Korsør ?

Prisen på en bolig i Korsør afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Korsør.