Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Værelser til leje i Helsingør

Du har søgt efter Værelser til leje i Helsingør.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger værelser til leje i Helsingør
Du har søgt efter Værelser til leje i Helsingør.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger værelser til leje i Helsingør
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Værelse, som sendes ud til de relevante udlejere i Helsingør. Klik her for at læse mere

Find ledige værelser til leje i Helsingør. Søger du værelse til leje i Helsingør, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Helsingør end værelser til leje, så brug søgefunktionen i venstre side.Med en bolig i Helsingør har du bopæl i en hyggelig og idyllisk by tæt på vandet med udkig til sverige. Byen byder på masser af historie blandt andet Kronborg Slot samt et bredt væld af kulturelle tilbud. 


Værd at vide når du søger værelse i Helsingør

Helsingør er en ganske vidunderlig by. Der er mange små gågader med forskellige butikker. Når du går op og ned af gaderne, kan du virkelig mærke byens charme på grund af de gamle byggerier.
I de mange gader er det også muligt at finde lækre caféer såvel som delikate restauranter.

Historiemæssigt er Helsingør også en spændende by, der dagligt tiltrækker massere af turister.
En af de helt store seværdigheder i Helsingør er naturligvis Kronborg Slot. Dette slot blev bygget i 1574-85 og er et utrolig smukt syn! Kronborg Slot er verdenskendt på grund af Shakespeares fortælling om Hamlet og ikke desto mindre på grund af Holger Danske, der sover i kasematterne. Kronborg slot i Helsingør er så betydningsfuldt, at det er kommet på UNESCOS’s liste over verdensarv.

I Helsingør havn kan du nyde en solskinsfuld gåtur med udsigt udover det smukke vand. Kulturhavn Kronborg er også placeret ude ved vandet, og her kan du opleve diverse koncerter samt friluftsteater.

I Helsingør er der også mulighed for at nyde en dejlig aften til søs. Du kan sidde oppe på soldækket og nyde udsigten udover Kronborg og al den smukke natur, som kan ses på sejlturen.

 

Find værelse til leje i Helsingør på Boligdeal.dk

Søger du værelse til leje i Helsingør, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser til leje i Helsingør . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Helsingør herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Helsingør end værelse til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Helsingør

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Helsingør. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Helsingør der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af boliger findes der i Helsingør?

I Helsingør finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Helsingør ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nordsjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Helsingør ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Helsingør.

Hvor meget koster en bolig i Helsingør ?

Prisen på en bolig i Helsingør afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Helsingør.