Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser til leje i Risskov

Du har søgt efter Værelser til leje i Risskov. Mere info om værelser til leje i Risskov
Du har søgt efter Værelser til leje i Risskov. Mere info om værelser til leje i Risskov
 • Værelse til leje i Risskov

  Værelse i Risskov: Jeg udlejer mit værelse på Harald Selmers Vej i Risskov. Det er 6,5 kvm +1 opbevaringsplads i indbygget garderobe. Stor stue, altan, terrasse og rigtigt sø...
  Værelse i Risskov: Jeg udlejer mit værelse på Harald Selmers Vej i Risskov. Det er 6,5 kvm +1 opbevaringsplads i indbygget garderobe. Stor stue, altan, terrasse og rigtigt sø...
  • 3.000 DKK 3.000 DKK
  • 7 m2 7 m2
  • 1 1

Find ledige værelser til leje i Risskov. Søger du værelse til leje i Risskov, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Risskov end værelser til leje, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig I Risskov er du placeret tæt på Aarhus centrum, men i rolige og naturskønne omgivelser, væk fra støj og larm. 


Værd at vide når du søger værelse i Risskov


Risskov er en dejlig bydel og indeholder alt hvad hjertet begærer.

Risskov er en dejlig naturrig bydel i Aarhus. Som beboer eller besøgende i Risskov har du kulturbyen Aarhus lige ved hånden samtidig med, at du kan få ro til hovedet i skove og ved vandet. Et varemærke for Risskov er stranden Den Permanente og Riss Skov. Stranden har gode faciliteter i form af omklædningsrum, kiosker, toiletter og livreddere. Den tiltrækker mange mennesker fra Risskov omegnen om sommeren, og om vinteren er den kun åbent for medlemmer af vinterbaderforeningen Vikingeklubben Jomsborg.

I Risskov er du sikret en idyllisk oplevelse, når du ser ud over Aarhus Bugt og Mols Bjerge.  Det er altså en by til glæde for både beboer i Risskov og i Aarhus.


Find værelse til leje i Risskov på Boligdeal.dk

Søger du værelse til leje i Risskov, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Risskov, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser til leje i Risskov . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Risskov herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Risskov end værelse til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Risskov

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til leje i Risskov. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til leje i Risskov der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Risskov?

I Risskov finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Risskov ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Risskov kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Risskov ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Risskov.

Hvor meget koster en bolig i Risskov ?

Prisen på en bolig i Risskov afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Risskov.