Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Værelser til leje i Egå

Du har søgt efter Værelser til leje i Egå.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger værelser til leje i Egå
Du har søgt efter Værelser til leje i Egå.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger værelser til leje i Egå
Sortér efter

Værd at vide når du søger værelse i Egå

Hjortshøj og Egå ligger i forlængelse af hinanden i den nordlige del af Århus, på den anden siden af Risskov. Egå er et eksklusivt område der ligger ud til vandet og er kendt for at have en lækker marina og gode surfingmuligheder. Hjortshøj er et mindre områder der ligger lidt længere fra Århus centrum, men som er et meget attraktivtområde for børnefamilier at bosætte sig. Hele området er dog ligger dog samlet set på listen over et af de dyreste steder af bo i Danmark.

Egå og Hjortshøj ligger henholdsvis 7km og 12 km fra Århus centrum. Området ligger omkring Djurlandsmotorvejen, tæt på både skov og strand.

 

Find værelse til leje i Egå på Boligdeal.dk

Søger du værelse til leje i Egå, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser til leje i Egå . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Egå herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Egå end værelse til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Egå

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Egå. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Egå der matcher dine søgekriterier.