Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Måløv

Du har søgt efter boliger til leje i Måløv. Mere info om lejeboliger i Måløv
Du har søgt efter boliger til leje i Måløv. Mere info om lejeboliger i Måløv

Værd at vide når du søger lejebolig i Måløv


Måløv er en forstad til København. Størstedelen af byområdet ligger i Ballerup kommune, men knap 1.500 af byens 8.600 indbyggere bor i den tilstødende Furesø Kommune. Måløv er den ældste by i Ballerup Kommune, og der fundet beviser på, at der har boet mennesker i området siden oldtiden. Måløv Kirke blev opført af Absalons fætter Sune Ebbesen omkring år 1150, hvor byen blev udbygget omkring. Måløv helt indtil 1950’erne af en beskeden størrelse, men voksede dog i kraft af sin placering tæt på København, som gjorde at flere virksomheder valgte at bosætte sig i byen. Det skabte arbejdspladser og sammen med S-togsstationen var grundlaget for Måløvs vækst skabt. I dag er Måløv præget af villakvarter samt industri i udkanten af byen.

Måløv havde i 2006 8.681 indbyggere. Størstedelen af byen ligger i Ballerup Kommune, dog ligger en del af byen i den tilstødende Furesø Kommune. Måløv er vokset sammen med Smørumnedre til at udgøre et byområde. Hovedgaden er Måløv Byvej, hvor Måløv Station ligger.


Find lejebolig i Måløv

Leder du efter en lejebolig i Måløv? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Måløv der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Måløv - lejelejligheder, værelser, villaer og rækkehuse til leje og til fremleje - på listen herover.

Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Måløv , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Måløv

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Måløv. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Måløv der matcher dine søgekriterier. 


Hvilke typer af boliger findes der i Måløv?

I Måløv finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Måløv ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Måløv kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Måløv ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Måløv.

Hvor meget koster en bolig i Måløv ?

Prisen på en bolig i Måløv afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Måløv.