Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejeboliger i Hvidovre

Du har søgt efter boliger til leje i Hvidovre.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger lejeboliger i Hvidovre
Du har søgt efter boliger til leje i Hvidovre.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger lejeboliger i Hvidovre
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejebolig i Hvidovre

Hvidovre er en forstad til København med knap 50.000 indbyggere. Hvidovre er i realiteten sammenfaldende med Hvidovre Kommune. Hvidovres historie går langt tilbage, hvor den tidligere gik under navnet Ydre Ovre, da den lå længere nede af Harrestrup Å end Rødovre, der derfor gik under navnet Øvre Ovre. I dag er Hvidovre præget af villakvarter, samt et rigt foreningsliv med især mange sportsklubber. Tidligere spillede HIF i den bedste danske række, blandt andet da Peter Schmeichel spillede for klubben. I dag er det dog mere ishockey, der er fokus på i byen, men byen har også nævneværdige hold i både volleyball samt sejlsport.

Hvidovre havde i 2010 49.724 indbyggere. Hvidovre ligger vest for København, og afgrænses af Valby, Rødovre, Brøndby samt Kalveboderne.

 

Find lejebolig i Hvidovre

Leder du efter en lejebolig i Hvidovre? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Hvidovre der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Hvidovre - lejelejligheder, værelser, villaer og rækkehuse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Hvidovre , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Hvidovre

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Hvidovre. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Hvidovre der matcher dine søgekriterier.