Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejeboliger i Odense N

Du har søgt efter boliger til leje i Odense N.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger lejeboliger i Odense N
Du har søgt efter boliger til leje i Odense N.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger lejeboliger i Odense N
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejebolig i Odense N

Det er I odense N at Odense lufthavn findes. Det er et stort område med Stige som det største. Den sydlige del af Odense N, ligger tæt på centrum og ellers er det et område med skøn natur og tæt på skov og strand. Mindre bydele i området er Søby og Kirkendrup.

Området strækker sig fra Odense centrum, ud til vandet, op til lufthavnen og ned til Bogensevej.

 

Find lejebolig i Odense N

Leder du efter en lejebolig i Odense N? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Odense N der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Odense N - lejelejligheder, værelser, villaer og rækkehuse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Odense N , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Odense N

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Odense N. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Odense N der matcher dine søgekriterier.