Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Lejebolig i Odense NØ

Find ledige lejeboliger i Odense NØ på listen med boliger til leje i Odense NØ herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Odense NØ, så hvis du leder efter en bolig til leje i Odense NØ er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Odense NØ nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Odense NØ.

Få besked om nye ledige lejeboliger i Odense NØ

30 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Odense NØ over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Odense NØ over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Odense NØ på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Odense NØ der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Odense NØ der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Odense NØ over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Odense NØ over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Odense NØ over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
3. oktober 2023 27 0 0
2. oktober 2023 27 0 0
1. oktober 2023 27 0 0
30. september 2023 27 0 0
29. september 2023 27 0 1
28. september 2023 28 1 2
27. september 2023 29 2 2
26. september 2023 29 1 0
25. september 2023 28 0 0
24. september 2023 28 0 0
23. september 2023 28 0 1
22. september 2023 29 0 0
21. september 2023 29 0 0
20. september 2023 29 0 1
19. september 2023 30 0 0
18. september 2023 30 0 0
17. september 2023 30 0 0
16. september 2023 30 0 0
15. september 2023 30 0 0
14. september 2023 30 1 2
13. september 2023 31 0 0
12. september 2023 31 0 0
11. september 2023 31 0 0
10. september 2023 31 0 0
9. september 2023 31 0 1
8. september 2023 32 0 0
7. september 2023 32 1 1
6. september 2023 32 3 3
5. september 2023 32 1 1
4. september 2023 32 0 0
3. september 2023 32 2 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Odense NØ

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Odense NØ. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Odense NØ over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Odense NØ over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Odense NØ over tid.

I alt
Antal ledige boliger 30
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 2.612

Ofte stillede spørgsmål

Lejebolig i Odense NØ

Når du skal finde en lejebolig i Odense NØ kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Odense NØ, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Odense NØ via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Odense NØ

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Odense NØ ved at trykke på linket.

Hus til leje i Odense NØ

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Odense NØ ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Odense NØ

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Odense NØ ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Odense NØ

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Odense NØ ved at trykke på linket.

Studiebolig i Odense NØ

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Odense NØ ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Odense NØ

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Odense NØ, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Odense NØ med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Odense NØ, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Odense NØ

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Odense NØ, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Odense NØ

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Odense NØ?

Har du ledige boliger til leje i Odense NØ, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Odense NØ. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Odense NØ, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Værd at vide når du søger lejebolig i Odense NØ

Odense NØ er den del af Odense Kommune som befinder sig øst for for Ejbygade. Det omfatter blandt andet Vollsmose, Seden og Åsum. Midt igennem bydelen løber Odense Å, denne å samt Ejbygade indrammer området kaldet Vollsmose.

Odense NØ er en af de største bydele i Odense og har et stort befolkningsgrundlag, der findes herved også en hel del boliger. Det er et meget mangfoldigt område med et stort udvalg af kulturer og etniciteter. Der er mange forskellige butikker, restauranter, caféer og andre typer af servicevirksomheder, der er åbne for alle og har nem tilgængelighed og informations oversigt med oplysninger.

Odense NØ er også kendt for sine mange grønne områder, herunder en stor park, der er et populært sted for lokalbefolkningen at slappe af og nyde naturen. Der er også et stort udvalg af sportsfaciliteter, herunder fodboldbaner, basketballbaner og andre former for udendørs aktiviteter.

Boligsøgning i Odense NØ?

Odense NØ er et af de mest populære boligområder i Odense. Det er et meget attraktivt område, der byder på et væld af forskellige boligtyper, fra lejligheder til villaer. Det er et populært område for både unge og ældre, da det har et stort udvalg af butikker, restauranter, kultur og andre aktiviteter.

Odense NØ er et af de mest eftertragtede boligområder i Odense, og det er derfor ikke overraskende, at det er et af de dyreste områder. Priserne er høje, og det er derfor vigtigt, at man har et godt overblik over markedet, før man går ud og indgår i et salg.

Uanset hvilken metode man vælger, er det vigtigt at være opmærksom på, at boligmarkedet i Odense NØ er meget konkurrencedygtigt. Det er derfor vigtigt at være hurtig og være klar til at handle, når man finder en egnet bolig. Det er også vigtigt at undersøge boligen grundigt, før man foretager et køb eller leje.

Vigtige steder i Odense NØ

Bydelen Odense NØ er som tidligere nævnt et sted med mange etniciteter, dette skyldes det vidt mangfoldige boligbyggeri i Vollsmose. Her bor der mange kulturer, som gør det til et interessant sted at besøge. Odense kommune har også gjort meget for at forbedre bydelen, så det er blevet et godt sted at bo.

Odense NØ har også mange interessante steder at besøge. Der er flere kirker, museer, kulturhuse og andre seværdigheder. Det er også et godt sted at shoppe, da der er mange butikker og markeder. Der er også mange restauranter og caféer, hvor man kan nyde god mad og drikke.

Odense NØ er et godt sted at besøge, da der er mange ting at se og gøre. Det er også et godt sted at bo, da det er et trygt og sikkert sted med mange forskellige kulturer. Det er et godt sted at bo og et godt sted at besøge.

Transport i Odense NØ?

Odense NØ er et af de mest trafikerede områder i Odense, og det er nemt at komme rundt. Der er flere offentlige transportmuligheder, herunder busser, tog og taxaer. Der er også mange cykelstier, så man kan komme rundt på en miljøvenlig måde.

Der er flere buslinjer, der kører igennem Odense NØ. Der er også togstationer, der forbinder Odense NØ med resten af Odense og andre byer.

Hvis du gerne vil have en mere miljøvenlig transportmulighed, kan du også vælge at cykle. Der er mange cykelstier, der går igennem Odense NØ, så du kan komme rundt på en sikker og miljøvenlig måde.

Uanset hvordan du vælger at komme rundt, er det nemt og bekvemt at komme rundt i Odense NØ.

Veje med ledige boliger i Odense NØ
Information om kommunen