Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejligheder til leje i Søborg

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Søborg. Mere info om lejligheder til leje i Søborg
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Søborg. Mere info om lejligheder til leje i Søborg

Værd at vide når du søger lejlighed i Søborg


Søborg er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Søborgs historie er ikke mere end få århundreder gammel og byen opstod først omkring Søborghus Kro, der havde til formål at betjene de rejsende på Frederiksborgvej, der gik op til Frederiksborg Slot. Det var først i starten af 1900-tallet, at de første gårde blev udstykket til villabebyggelse, hvorefter flere villaer blev bygget i området. Da Søborg Torv blev forbundet med København via jernbanen i 1924 begyndte udviklingen i byen for alvor at tage fart.

På grund af sin beliggenhed tæt på København er Søborg blevet et attraktivt kvarter især for børnefamilier, hvor forældrene har arbejde i byen. Søborg ligger kun 8 kilometer fra Rådhuspladsen, men har stadig grønne områder, hvilket giver en kombination af at være tæt på byen uden fornemmelsen af at bo i storbyen mange børnefamilier finder attraktiv. Samtidig er der på Søborg Hovedgade et stort udvalg af butikker, der kan møde de flestes dagligdagsbehov.

Da der ingen klare bygrænser er i Søborg Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Søborg ligger nord for København blot 8 km fra Rådhuspladsen, og afgrænses af Utterslev Mose, Vangede, Emdrup.


Find lejlighed til leje i Søborg på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til leje i Søborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Søborg, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Søborg . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Søborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Søborg end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Søborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til leje i Søborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til leje i Søborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Søborg?

I Søborg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Søborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Søborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Søborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Søborg.

Hvor meget koster en bolig i Søborg ?

Prisen på en bolig i Søborg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Søborg.