Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejligheder til leje i Charlottenlund

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Charlottenlund. Mere info om lejligheder til leje i Charlottenlund
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Charlottenlund. Mere info om lejligheder til leje i Charlottenlund

Værd at vide når du søger lejlighed i Charlottenlund


Charlottenlund er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Navnet Charlottenlund stammer fra Charlottenlund Slot, der skiftede navn fra Gyldenlund til Charlottenlund efter Christian 6. i 1730 forærede slottet til sin søster prinsesse Charlotte Amalie. Kongefamilien forlod dog slottet i 1935, hvorefter Dansk Fiskeriundersøgelser rådede over slottet. Derfor ligger Dansk Akvarium nu også som en del af Slotsparken.

Indbyggermæssigt er Charlottenlund et udpræget Velhaverkvarter, der ligger ud til Øresund nord for Hellerup. Der er ingen klare bygrænser i Gentofte Kommune, hvorfor det er svært at definere et bestemt byområde Charlottenlund dækker over. Charlottenlund er udover Slotsparken også kendt for Charlottenlund Fort og nordens ældste travbane, Charlottenlund Travbane.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Charlottenlund ligger nord for Hellerup, syd for Klampenborg og øst for Gentofte. Byen Ordrup ligger i postnummerområdet for Charlottenlund. Strandvejen løber igennem Charlottenlund, hvor den på et tidspunkt bliver til Kystvejen.


Find lejlighed til leje i Charlottenlund på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til leje i Charlottenlund, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Charlottenlund, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Charlottenlund . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Charlottenlund herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Charlottenlund end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Charlottenlund

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til leje i Charlottenlund. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til leje i Charlottenlund der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Charlottenlund?

I Charlottenlund finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Charlottenlund ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Charlottenlund kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Charlottenlund ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Charlottenlund.

Hvor meget koster en bolig i Charlottenlund ?

Prisen på en bolig i Charlottenlund afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Charlottenlund.