Rapportér

Lejlighed til leje, Vordingborg, Klik her for at se vejnavnVej ikke angivet

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1521414
  • Lejlighed
  • 80 m2
  • 3
  • 1.6.2020
  • 6.500 Kroner
  • 19.500 Kroner
  • 6.500 Kroner

80 m2 lejlighed til leje i 4760 Vordingborg

3-værelses lejlighed på 80 m2 udlejes uden tidsbegrænsning. Lejligheden indeholder entré, to hyggelige stuer, et dejligt stort værelse samt køkken og bad. Fremstår lys, venlig og i god stand.
Fælles have og vaskeri.

Pæn og velholdt ejendom beliggende i Vordingborg indre by. Bygningen fremstår markant og består udelukkende af boliger. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Vordingborg by byder på et hyggeligt handelsstrøg med spændende butikker, et rigt musik- og kulturliv samt gode cafeer og spisesteder. Lystbådehavnen, Nordhavnen, har gode faciliteter for lystsejlere. Caféer og restauranter bidrager til stemningen i det hyggelige havnemiljø. I disse år sker der en del byudvikling i den sydlige bydel, hvor der bl.a. er etableret en del nye boliger og en kulturarkade, som bl.a. rummer byens nye bibliotek. Lystbådehavnen, Sydhavnen, og det nye erhvervsområde, giver yderligere liv til området. På Ore findes byens bedste - og flere kilometer lange - badestrand. Campingpladsen er beliggende direkte ned til stranden, og er en base for mange gode oplevelser i den omkringliggende natur, der også tæller skovene omkring godset Rosenfeldt. I Vordingborg by finder endvidere en del spændende aktiviteter sted. Danmarks Borgcenter arrangerer hvert år i august borgdage med ridderturneringer, demonstrationer af gammelt håndværk og forskellige opvisninger. Egnsteateret 'Cantabile 2’ arrangerer wavesfestival som er en total teateroplevelse med drama, dans og performance, der finder sted forskellige steder i byen.
Danmarks største børnefestival, Vilde Vulkaner, med leg og musik for unge mellem 6 og 14 år er et årligt tilløbsstykke for 6.000 af landets SFO-elever.

Klik dig videre og få mere info om boligen...


Denne bolig ligger i Vordingborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Vordingborg