Rapportér

Lejlighed til leje, Silkeborg, Klik her for at se vejnavnLysbrolysningen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1476149
  • Lejlighed
  • 61 m2
  • 2
  • 1.10.2020
  • 6.950 DKK
  • 20.850 DKK

Skøn toværelses i Silkeborg

Her får du en hyggelig toværelses lejlighed, som er beliggende i Lysbro i Silkeborg. Lejligheden er indrettet med entré, køkken, stue, soveværelse og bad.
Se hele udlejningsbrochuren her
OBS: Boligerne færdigbygges i 2020, og billeder og visualiseringer er vejledende (se plantegning for denne boligtypes indretning).
Lyst køkken
Når du træder ind i boligen, går du direkte fra entréen og ind i det skønne køkken, som indeholder alt, du skal bruge i hårde hvidevarer; ovn, komfur, køle-/fryseskab og opvaskemaskine. Køkkenet ligger i åben forbindelse med den hyggelige stue, hvorfra der er adgang til enten altan eller terrasse afhængigt at boligens beliggenhed.
Rummeligt soveværelse
Lejlighedens soveværelse indeholder to faste garderobeskabe, hvor der er plads til opbevaring af tøj m.m. Soveværelset har en dejlig størrelse med god plads til have en dobbeltseng stående. Ligeledes er der store, lyse vinduer, der sikrer et godt lysindfald i rummet.
Klassisk badeværelse
Badeværelset er indrettet med enkle og lyse materialer, som sikrer et klassisk udtryk med god mulighed for at gøre det personligt. Badeværelset indeholder bruseniche og toilet samt vaskesøjle, så du nemt kan få styr på vasketøjet i selve boligen.
Generelt om boligerne i Lysbrolysningen
Lejlighederne i Lysbro Lysningen er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og lyst inventar, der er nemt at holde. På badeværelse og i entré/bryggers er der gråt klinkegulv, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum.
Lejligheden indeholder vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn og glaskeramisk kogeplade. Der er desuden faste skabe fra HTH.
El, vand og varme afregnes direkte med forsyningsselskaberne.
Der er installeret fibernet i ejendommen (mulighed for YouSee og Waoo).
Der er elevator til alle niveauer.
Det er tilladt at have op til to husdyr.

Klik dig videre og få mere info om boligen...


Denne bolig ligger i Silkeborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Silkeborg