Rapportér

Lejlighed til leje, Silkeborg, Klik her for at se vejnavnLysbrolysningen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1476148
  • Lejlighed
  • 110 m2
  • 4
  • 15.10.2020
  • 9.900 DKK
  • 29.700 DKK

Hyggelig fireværelses lejlighed i Lysbro

Rummelig fireværelses lejlighed i Lysbro i Silkeborg. Lejligheden indeholder entré, lyst køkken-alrum, bad og tre gode værelser.
Se hele udlejningsbrochuren her
OBS: Boligerne færdigbygges i 2020, og billeder og visualiseringer er vejledende (se plantegning for denne boligtypes indretning).
Køkken-alrum og stue
Når du kommer ind i lejlighedens rummelige køkken-alrum, vil du med det samme se, at dette rum er boligens hjerte. Her kan du både lave mad, spise middag med gæster eller slænge dig foran tv’et i et hyggeligt sofaområde. Her er god plads til at indrette en indbydende spiseplads, og du kan sågar også fortsætte ud på altanen/terrassen, som du har adgang til fra køkken-alrummet.
Soveværelse og værelser
Lejligheden indeholder tre værelser, som består af et stort soveværelse og to værelser, som er oplagt at bruge til enten børneværelser, kontor eller gæsteværelse. I alle værelser er der indbyggede garderobeskabe, som sikrer god plads til opbevaring.
Badeværelse med vaskesøjle
Boligens lyse og moderne badeværelse er indrettet med toilet, bruseniche samt en praktisk vaskesøjle, som indeholder både vaskemaskine og tørretumbler.
Generelt om boligerne i Lysbrolysningen
Lejlighederne i Lysbro Lysningen er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og lyst inventar, der er nemt at holde. På badeværelse og i entré/bryggers er der gråt klinkegulv, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum.
Lejligheden indeholder vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn og glaskeramisk kogeplade. Der er desuden faste skabe fra HTH.
El, vand og varme afregnes direkte med forsyningsselskaberne.
Der er installeret fibernet i ejendommen (mulighed for YouSee og Waoo).
Der er elevator til alle niveauer.
Det er tilladt at have op til to husdyr.

Klik dig videre og få mere info om boligen...


Denne bolig ligger i Silkeborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Silkeborg