Rapportér

Lejlighed til leje, Silkeborg, Klik her for at se vejnavnLysbrolysningen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1476146
  • Lejlighed
  • 114 m2
  • 4
  • 1.10.2020
  • 9.900 DKK
  • 29.700 DKK

Nyopført fireværelses i Lysbro

Fireværelses lejlighed til leje i populære Lysbro i Silkeborg. Lejligheden indeholder entré, køkken-alrum, bad og tre værelser.
Se hele udlejningsbrochuren her
OBS: Boligerne færdigbygges i 2020, og billeder og visualiseringer er vejledende (se plantegning for denne types indretning).
Stort køkken-alrum
Lejligheden har et skønt køkken-alrum, hvor køkkenet med køkkenø er centralt placeret. Her kan du samle både familie og venner til hyggelige stunder og god mad. Rummet indbyder til indretning af hyggekroge med spiseplads og sofahjørne, og her er desuden direkte udgang til altan/terrasse.
Tre gode værelser
Lejligheden indeholder et soveværelse og to gode børneværelser, som dog også kan bruges til kontor eller gæsteværelse. Alle værelserne er indrettet med fast garderobeskab, så det er nemt at flytte ind.
Et klassisk bad
Boligens lyse badeværelse er indrettet helt klassisk med toilet, bruseniche samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Dette sikrer praktisk mulighed for at klare vasketøjet i hjemmet.
Generelt om boligerne
Lejlighederne i Lysbro Lysningen er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og lyst inventar, der er nemt at holde. På badeværelse og i entré/bryggers er der gråt klinkegulv, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum.
Lejligheden indeholder vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn og glaskeramisk kogeplade. Der er desuden faste skabe fra HTH.
El, vand og varme afregnes direkte med forsyningsselskaberne.
Der er installeret fibernet i ejendommen (mulighed for YouSee og Waoo).
Der er elevator til alle niveauer.
Det er tilladt at have op til to husdyr.

Klik dig videre og få mere info om boligen...


Denne bolig ligger i Silkeborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Silkeborg