Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i Ringkøbing

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Ringkøbing.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Ringkøbing.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejlighed i Ringkøbing

Ringkøbing er en by i Ringkøbing-Skjern Kommune, der ligger ved Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Ringkøbings historie er præget af at være en landbrugs- og fiskeriby, og byen fik sine købstadsrettigheder i 1443. Byen var en af de få havnebyer mod Vesterhavet, men på grund af krigene i 1600-tallet samt forringede forhold for havnen, der skyldtes at Holmsland Klit sandede til, mistede byen en stor del af sin indtægt i den periode. En stor del af byen fra middelalderen er blevet bevaret, og selve bystrukturen er den samme som i Middelalderen med fire gader vinkelret på kysten. I dag er Ringkøbing en oplandsby med både uddannelses- og handelsmæssig betydning.

Ringkøbing havde i 2011 9.742, mens Ringkøbing-Skjern har sammenlagt 58.181 indbyggere og et areal på 1488,86 km2, hvilket gør den til Danmarks største. Ringkøbing ligger ved Holmsland Klit direkte ud til Vesterhavet. De vigtigste gader i byens centrum er Holstebrovej, Nordre Ringvej og Søndre Ringvej.

 

Find lejlighed til leje i Ringkøbing på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til leje i Ringkøbing, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Ringkøbing . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Ringkøbing herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Ringkøbing end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Ringkøbing

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Ringkøbing. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Ringkøbing der matcher dine søgekriterier.