Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i Odense NØ

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Odense NØ. Herunder finder du alle de aktuelle lejligheder til leje i Odense NØ lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om lejligheder til leje i Odense NØ
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Odense NØ. Herunder finder du alle de aktuelle lejligheder til leje i Odense NØ lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om lejligheder til leje i Odense NØ
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejlighed i Odense NØ


Odense NØ, ligger som navnet antyder Nordvest for Odense centrum. Det er områder som Seden, Bullerup og Volssmose der ligger her. Der er en del almene boligbyggerier, men samtidig er det et område der ligger tæt skov og strand. Bydelen er kendt for at have mange forskellige nationaliteter og der er et aktivt miljø i form af egne medier, aviser osv. Området har tidligere været delt op, men i takt med at Odense er vokset er de Seden og Bullerup blevet betragtet som en den af Odense.

Området ligger ikke langt fra centrum, med kun 3 km fra Vollsmose. Der bor ca 16000 indbyggere i Odense NØ bydelen.


Find lejlighed til leje i Odense NØ på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til leje i Odense NØ, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Odense NØ, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Odense NØ . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Odense NØ herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Odense NØ end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Odense NØ

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til leje i Odense NØ. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til leje i Odense NØ der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Odense NØ?

I Odense NØ finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Odense NØ ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense NØ kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Odense NØ ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Odense NØ.

Hvor meget koster en bolig i Odense NØ ?

Prisen på en bolig i Odense NØ afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Odense NØ.