Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i Svendborg

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Svendborg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger lejligheder til leje i Svendborg
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Svendborg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger lejligheder til leje i Svendborg
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejlighed i Svendborg

Svendborg er Fyn’s næststørste by efter Odense og ligger på den sydlige del af Fyn.  Svendborg er en havne- og søfartsby, og fra havnen kan man sejle til Ærø, Drejø,  Skarø,  Hjortø og Birkholm.  Svendborg opstod, da der i 1100-tallet blev bygget en borg, som blev kaldt Swineburg –her mener man, at der hentydes til mange vildsvin inden for murerne, eller marsvinet set i havet tæt på Svendborg. Svendborg har allerede fra middelalderen af været en vigtig handels og håndværkerby, hvilket den stadig er den dag i dag.

Svendborg har et indbyggertal på 27.009. Kommunen udgør et areal på 417 km2.

 

Find lejlighed til leje i Svendborg på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til leje i Svendborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Svendborg . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Svendborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Svendborg end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Svendborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Svendborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Svendborg der matcher dine søgekriterier.