Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i Brabrand

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Brabrand.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger lejligheder til leje i Brabrand
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Brabrand.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger lejligheder til leje i Brabrand
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejlighed i Brabrand

Brabrand ligger vest for Århus, og er ofte betegnet i medierne som et ghettoområde, da det er her Gellerupparken ligger. Ud over dette ry, er det dog et meget naturskønt område, hvor der mange steder i bydelen er lavt bebygget og med nem adgang til Brabrand sø. Brabrand sø er den største sø i Århus, og der er tit sejllads og andre former for konkurrencer

Brabrand ligger ca. 6 km for Århus centrum, og har ca. 19.000 indbyggere. Området grænser op til Tilst, Åbyhøj og Stavtrup på den anden side af Brabrand sø.

 

Find lejlighed til leje i Brabrand på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til leje i Brabrand, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Brabrand . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Brabrand herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Brabrand end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Brabrand

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Brabrand. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Brabrand der matcher dine søgekriterier.