Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Svenstrup J

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Svenstrup J. Mere info om lejligheder til leje i Svenstrup J
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Svenstrup J. Mere info om lejligheder til leje i Svenstrup J
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Svenstrup J. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger lejlighed i Svenstrup J


Svenstrup ligger i Aalborg Kommune og er en stationsby med flere afgange til Aalborg i timen. Svenstrup er efterhånden blevet en satellitby til Aalborg og ligger lige umiddelbart syd for Skalborg. Den er med tiden vokset sammen med nabobyen Godthåb, der nu udgør et byområde. Byen daterer helt tilbage til 1200-tallet, hvor Svenstrup Kirke menes at være grundlagt. I middelalderen udgjorde Svenstrup slagmarken for Skipper Clements oprør mod adelen, hvilket også er grunden til, at der ved Svenstrup Kirke er opført en mindesten for Skipper Clement. I dag er Svenstrup vokset til at være en hyggelig by med mange butikker, spisesteder og skoler, især på grund af jernbanen. Der er desuden en del industri i udkanten af byen, hvor bl.a. Tulip og Arla har fabrikker.

Svenstrup havde i 2011 6.751 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Svenstrup ligger ca. 10 kilometer fra Aalborg Centrum. De største veje er Hobrovej, der starter i Aalborg Centrum, samt Godthåbsvej.


Find lejlighed til leje i Svenstrup J på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til leje i Svenstrup J, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Svenstrup J, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Svenstrup J . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Svenstrup J herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Svenstrup J end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Svenstrup J

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til leje i Svenstrup J. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til leje i Svenstrup J der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Svenstrup J?

I Svenstrup J finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Svenstrup J ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Svenstrup J kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Svenstrup J ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Svenstrup J.

Hvor meget koster en bolig i Svenstrup J ?

Prisen på en bolig i Svenstrup J afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Svenstrup J.