Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Gistrup

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Gistrup. Mere info om lejligheder til leje i Gistrup
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Gistrup. Mere info om lejligheder til leje i Gistrup

Værd at vide når du søger lejlighed i Gistrup


Gistrup er en satellitby til Aalborg beliggende i Gistrup Sogn i Aalborg Kommune. Byen er den nærmeste by til Aalborg Universitetskvarter, der blot ligger en kilometer fra Gistrup. Gistrup var tidligere en udflytterlandsby fra Nøvling og daterer helt tilbage til det 13. århundrede. Med opførelsen af jernbanen fra Aalborg til Hadsund fik Gistrup en station, hvilket gjorde at byen voksede fra at være en landsby med meget landbrug til at være en by, der var mere præget af handel. Da jernbanen lukkede i 1969 var Gistrup dog blevet en satellitby til Aalborg, hvilket har sikret vækst i byen, der udover at have flere detailbutikker og specialbutikker også har en stor hal, der hører til idrætsforeningen LKB, der hvert år afholder LKB Cup, en international fodboldturnering for unge op til 15 år.

Gistrup havde i 2011 3.573 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Det er en del af Gistrup Sogn og ligger 10 km fra Aalborg Centrum. Gistrup grænser mod syd op til Lundby Krat, mens Hadsund Landevej løber langs byen. De største gader er Nøvlingvej og Hadsundvej.


Find lejlighed til leje i Gistrup på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til leje i Gistrup, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Gistrup, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Gistrup . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Gistrup herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Gistrup end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Gistrup

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til leje i Gistrup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til leje i Gistrup der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Gistrup?

I Gistrup finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Gistrup ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Gistrup kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Gistrup ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Gistrup.

Hvor meget koster en bolig i Gistrup ?

Prisen på en bolig i Gistrup afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Gistrup.