Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

7-værelses lejligheder til leje i Hjørring

Du har søgt efter 7-værelses Lejligheder til leje i Hjørring. Herunder finder du alle de aktuelle 7-værelses lejligheder til leje i Hjørring lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om 7-værelses lejligheder til leje i Hjørring
Du har søgt efter 7-værelses Lejligheder til leje i Hjørring. Herunder finder du alle de aktuelle 7-værelses lejligheder til leje i Hjørring lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om 7-værelses lejligheder til leje i Hjørring
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Hjørring. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger 7-værelses lejlighed i Hjørring


Hjørring er hovedbyen i Hjørring Kommune og er med sine mere end 24.000 indbyggere den største i Vendsyssel. Hjørring formodes at være opstået som handelsplads i oldtiden, og byen fik købstadsrettigheder i 1243. Hjørring var dog præget af fattigdom efter reformationen og byen var ligeledes udsat for en række alvorlige brande. Hjørring blev dog amtssæde fra 1794 og har sidenhen udviklet sig til at være landsdelens handelscentrum. Hjørring er en meget velbevaret by og bykernen har således samme struktur i dag som i Middelalderen. Da Hjørring er en gammel amtsby er der gode muligheder for uddannelse i byen.

Hjørring havde i 2011 24.762 indbyggere, mens Hjørring Kommune har et sammenlagt indbyggertal på 67.102 indbyggere og dækker over et areal på 929,58 km2. Hjørring ligger centralt i Vendsyssel, og de største gader er Bispensgade, Skagensvej, Hirtshalsvej og Frederikshavnsvej.


Find 7-værelses lejlighed til leje i Hjørring på Boligdeal.dk

Søger du 7V lejlighed til leje i Hjørring, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Hjørring, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige 7-værelses lejligheder til leje i Hjørring . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Hjørring herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Hjørring end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 7V lejligheder til leje i Hjørring

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til leje i Hjørring. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til leje i Hjørring der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Hjørring?

I Hjørring finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Hjørring ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hjørring kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Hjørring ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Hjørring.

Hvor meget koster en bolig i Hjørring ?

Prisen på en bolig i Hjørring afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Hjørring.