Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

5-værelses lejligheder til leje i Frederikshavn

Du har søgt efter 5-værelses Lejligheder til leje i Frederikshavn. Herunder finder du alle de aktuelle 5-værelses lejligheder til leje i Frederikshavn lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om 5-værelses lejligheder til leje i Frederikshavn
Du har søgt efter 5-værelses Lejligheder til leje i Frederikshavn. Herunder finder du alle de aktuelle 5-værelses lejligheder til leje i Frederikshavn lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om 5-værelses lejligheder til leje i Frederikshavn
Sortér efter

Værd at vide når du søger 5-værelses lejlighed i Frederikshavn


Frederikshavn er hovedbyen i Frederikshavn Kommune, der ligger i Region Nordjylland. Frederikshavn er med sine mere end 23.000 indbyggere den andenstørste by i Vendsyssel. Der har boet mennesker i området i flere tusinde år, men Frederikshavns historie som en egentlig købstad er ikke så gammel. Byen er således opkaldt efter Kong Frederik 6. og fik sine købstadsrettigheder i 1818. Frederikshavns erhverv har altid været præget af havnen, der har været betydningsfuld grundet sin nærhed til både Norge og Sverige. Således har byen historisk været præget af både fiskeri og værftsindustri, men efter krisen i begge industrier op igennem 1980’erne, har Frederikshavn udviklet sig fra at være havneby, til at fokusere på erhverv, turisme og bosætning. 

Frederikshavn havde i 2011 23.339 indbyggere. Frederikshavn ligger i Vendsyssel ud til Kattegat, mellem Skagen og Sæby. De største veje er Skagensvej, Europavej og Hjørringvej.


Find 5-værelses lejlighed til leje i Frederikshavn på Boligdeal.dk

Søger du 5V lejlighed til leje i Frederikshavn, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Frederikshavn, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige 5-værelses lejligheder til leje i Frederikshavn . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Frederikshavn herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Frederikshavn end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 5V lejligheder til leje i Frederikshavn

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til leje i Frederikshavn. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til leje i Frederikshavn der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Frederikshavn?

I Frederikshavn finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Frederikshavn ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederikshavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Frederikshavn ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Frederikshavn.

Hvor meget koster en bolig i Frederikshavn ?

Prisen på en bolig i Frederikshavn afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Frederikshavn.