Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

4-værelses lejligheder til leje i Nordhavnen

Du har søgt efter 4-værelses Lejligheder til leje i Nordhavnen. Herunder finder du alle de aktuelle 4-værelses lejligheder til leje i Nordhavnen lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om 4-værelses lejligheder til leje i Nordhavnen
Du har søgt efter 4-værelses Lejligheder til leje i Nordhavnen. Herunder finder du alle de aktuelle 4-værelses lejligheder til leje i Nordhavnen lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om 4-værelses lejligheder til leje i Nordhavnen
Sortér efter
 • Lejlighed i Nordhavnen

  101 m2 lejlighed til leje i 2150 Nordhavnen: Bright and brand new 3 bedroom apartment in popular Århusgade district in Nordhavn. The apartment is nicely laid out with three bedrooms, all of which have f...
  • 21.000 DKK
  • 101 m2
  • 4
 • Lejlighed i Nordhavnen

  Fantastisk lejlighed i Siloen: Boligen Velkommen til den historiske Silo i Nordhavnen. Denne flotte bolig, har med sine 4 værelser, 2 altaner og et smukt og lyst ...
  • 27.000 DKK
  • 137 m2
  • 4


Find 4-værelses lejlighed til leje i Nordhavnen på Boligdeal.dk

Søger du 4V lejlighed til leje i Nordhavnen, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Nordhavnen, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige 4-værelses lejligheder til leje i Nordhavnen . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Nordhavnen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Nordhavnen end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 4V lejligheder til leje i Nordhavnen

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til leje i Nordhavnen. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til leje i Nordhavnen der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Nordhavnen?

I Nordhavnen finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Nordhavnen ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nordhavnen kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Nordhavnen ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Nordhavnen.

Hvor meget koster en bolig i Nordhavnen ?

Prisen på en bolig i Nordhavnen afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Nordhavnen.