Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

3-værelses lejligheder til leje i Risskov

Du har søgt efter 3-værelses Lejligheder til leje i Risskov. Herunder finder du alle de aktuelle 3-værelses lejligheder til leje i Risskov lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om 3-værelses lejligheder til leje i Risskov
Du har søgt efter 3-værelses Lejligheder til leje i Risskov. Herunder finder du alle de aktuelle 3-værelses lejligheder til leje i Risskov lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om 3-værelses lejligheder til leje i Risskov
Sortér efter

Find ledige lejligheder til leje i Risskov. Søger du lejlighed til leje i Risskov, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Risskov end lejligheder til leje, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig I Risskov er du placeret tæt på Aarhus centrum, men i rolige og naturskønne omgivelser, væk fra støj og larm. 


Værd at vide når du søger 3-værelses lejlighed i Risskov


Risskov er en dejlig bydel og indeholder alt hvad hjertet begærer.

Risskov er en dejlig naturrig bydel i Aarhus. Som beboer eller besøgende i Risskov har du kulturbyen Aarhus lige ved hånden samtidig med, at du kan få ro til hovedet i skove og ved vandet. Et varemærke for Risskov er stranden Den Permanente og Riss Skov. Stranden har gode faciliteter i form af omklædningsrum, kiosker, toiletter og livreddere. Den tiltrækker mange mennesker fra Risskov omegnen om sommeren, og om vinteren er den kun åbent for medlemmer af vinterbaderforeningen Vikingeklubben Jomsborg.

I Risskov er du sikret en idyllisk oplevelse, når du ser ud over Aarhus Bugt og Mols Bjerge.  Det er altså en by til glæde for både beboer i Risskov og i Aarhus.


Find 3-værelses lejlighed til leje i Risskov på Boligdeal.dk

Søger du 3V lejlighed til leje i Risskov, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Risskov, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige 3-værelses lejligheder til leje i Risskov . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Risskov herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Risskov end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 3V lejligheder til leje i Risskov

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til leje i Risskov. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til leje i Risskov der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Risskov?

I Risskov finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Risskov ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Risskov kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Risskov ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Risskov.

Hvor meget koster en bolig i Risskov ?

Prisen på en bolig i Risskov afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Risskov.