Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Grunde til leje i Egå

Du har søgt efter Grunde til leje i Egå. Herunder finder du alle de aktuelle grunde til leje i Egå lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger grunde til leje i Egå
Du har søgt efter Grunde til leje i Egå. Herunder finder du alle de aktuelle grunde til leje i Egå lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger grunde til leje i Egå
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Grund, som sendes ud til de relevante udlejere i Egå. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger grund i Egå


Hjortshøj og Egå ligger i forlængelse af hinanden i den nordlige del af Århus, på den anden siden af Risskov. Egå er et eksklusivt område der ligger ud til vandet og er kendt for at have en lækker marina og gode surfingmuligheder. Hjortshøj er et mindre områder der ligger lidt længere fra Århus centrum, men som er et meget attraktivtområde for børnefamilier at bosætte sig. Hele området er dog ligger dog samlet set på listen over et af de dyreste steder af bo i Danmark.

Egå og Hjortshøj ligger henholdsvis 7km og 12 km fra Århus centrum. Området ligger omkring Djurlandsmotorvejen, tæt på både skov og strand.


Find grund til leje i Egå på Boligdeal.dk

Søger du grund til leje i Egå, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Egå, og er altid opdateret med de nyeste ledige grunde på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige grunde til leje i Egå . Du kan se de aktuelle grunde til leje i Egå herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Egå end grund til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.


Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye grunde til leje i Egå

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste grunde til leje i Egå. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye grunde til leje i Egå der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Egå?

I Egå finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Egå ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Egå kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Egå ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Egå.

Hvor meget koster en bolig i Egå ?

Prisen på en bolig i Egå afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Egå.