Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejeboliger i Bogense

Du har søgt efter boliger til leje i Bogense.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger lejeboliger i Bogense
Du har søgt efter boliger til leje i Bogense.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger lejeboliger i Bogense
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejebolig i Bogense

Bogense er en havneby beliggende på det nordlige Fyn. Indtil 2007 var det hovedbyen i Bogense Kommune, men efter kommunalreformen blev kommunen lagt sammen med en række andre og blev til Nordfyns Kommune. Bogense menes at være opstået omkring slutningen af 1100-tallet, og fik sine købstadsrettigheder af Kong Erik Menved i 1288.

Bogense havde i 2011 3.679 indbyggere. Bogense er en havneby på det nordlige Fyn. Hovedvejene er Odensevej og Gyldensteensvej.

 

Find lejebolig i Bogense

Leder du efter en lejebolig i Bogense? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Bogense der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Bogense - lejelejligheder, værelser, villaer og rækkehuse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Bogense , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Bogense

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Bogense. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Bogense der matcher dine søgekriterier.