Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Fritidshuse til leje i Faaborg

Du har søgt efter Fritidshuse til leje i Faaborg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger fritidshuse til leje i Faaborg
Du har søgt efter Fritidshuse til leje i Faaborg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger fritidshuse til leje i Faaborg
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Fritidshus, som sendes ud til de relevante udlejere i Faaborg. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger fritidshus i Faaborg

Købstaden Faaborg ligger på Fyns sydkyst mellem bakker, og byen har mange gamle charmerende velbevarede huse. Byens navn kommer af fo, som er olddansk for ræv og borg. Ud for farvandet i Faaborg ligger det Fynske Øhav, og der går færger fra byens havn til Avernakø, Bjørnø, Lyø og Søby på Ærø. Faaborg kan dateres tilbage til  1229, hvor byen nævnes som borg i et gavebrev som overdrager byen til Kong Valdemar Sejrs svigerdatter. I dag er kun byporten Vesterport tilbage af borgen og befæstningen.

Faaborg har et indbyggertal på 7.178. Kommunen udgør et areal på 637 km2.

 

Find fritidshus til leje i Faaborg på Boligdeal.dk

Søger du fritidshus til leje i Faaborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige fritidshuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige fritidshuse til leje i Faaborg . Du kan se de aktuelle fritidshuse til leje i Faaborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Faaborg end fritidshus til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye fritidshuse til leje i Faaborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Faaborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Faaborg der matcher dine søgekriterier.