Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejeboliger i Egå

Du har søgt efter boliger til leje i Egå. Herunder finder du alle de aktuelle lejeboliger i Egå lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om lejeboliger i Egå
Du har søgt efter boliger til leje i Egå. Herunder finder du alle de aktuelle lejeboliger i Egå lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om lejeboliger i Egå
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Egå. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger lejebolig i Egå


Hjortshøj og Egå ligger i forlængelse af hinanden i den nordlige del af Århus, på den anden siden af Risskov. Egå er et eksklusivt område der ligger ud til vandet og er kendt for at have en lækker marina og gode surfingmuligheder. Hjortshøj er et mindre områder der ligger lidt længere fra Århus centrum, men som er et meget attraktivtområde for børnefamilier at bosætte sig. Hele området er dog ligger dog samlet set på listen over et af de dyreste steder af bo i Danmark.

Egå og Hjortshøj ligger henholdsvis 7km og 12 km fra Århus centrum. Området ligger omkring Djurlandsmotorvejen, tæt på både skov og strand.


Find lejebolig i Egå

Leder du efter en lejebolig i Egå? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Egå der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Egå - lejelejligheder, værelser, villaer og rækkehuse til leje og til fremleje - på listen herover.

Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Egå , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Egå

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Egå. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Egå der matcher dine søgekriterier. 


Hvilke typer af boliger findes der i Egå?

I Egå finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Egå ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Egå kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Egå ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Egå.

Hvor meget koster en bolig i Egå ?

Prisen på en bolig i Egå afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Egå.