Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejeboliger i Åbyhøj

Du har søgt efter boliger til leje i Åbyhøj. Mere info om lejeboliger i Åbyhøj
Du har søgt efter boliger til leje i Åbyhøj. Mere info om lejeboliger i Åbyhøj

Værd at vide når du søger lejebolig i Åbyhøj


Åbyhøj er en lille forstad, hvor borgerne er aktive i lokalmiljøet. Området er kendt for at have opfostret en række kendte musikere, og året rundt bliver der arrangeret kulturelle arrangementer. Åbyhøj er en del af det tidligere Aaby, men da dette område ligger hævet 60 meter over resten af området, fik det navnet Åbyhøj.

Åbyhøj har ca. 11.000 indbyggere og ligger i tæt afstand til Århus C


Find lejebolig i Åbyhøj

Leder du efter en lejebolig i Åbyhøj? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Åbyhøj der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Åbyhøj - lejelejligheder, værelser, villaer og rækkehuse til leje og til fremleje - på listen herover.

Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Åbyhøj , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Åbyhøj

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Åbyhøj. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Åbyhøj der matcher dine søgekriterier. 


Hvilke typer af boliger findes der i Åbyhøj?

I Åbyhøj finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Åbyhøj ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Åbyhøj kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Åbyhøj ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Åbyhøj.

Hvor meget koster en bolig i Åbyhøj ?

Prisen på en bolig i Åbyhøj afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Åbyhøj.