Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Nordhavnen

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne og alle andre boliger, en opgraderet boligsøgerannonce og hurtigere besked om nye boliger ved at opgradere til betalingsbruger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage, ingen binding.
  • 1019240
  • Lejlighed
  • 108 m2
  • 3
  • 36 måneder
  • 1.3.2023
  • 22.000 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne og alle andre boliger, en opgraderet boligsøgerannonce og hurtigere besked om nye boliger ved at opgradere til betalingsbruger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage, ingen binding.

Eksklusiv beliggenhed med altan og fantastisk udsigt over vandet

Sandkaj no. 1 er beliggende i indre Nordhavn, direkte på havnekanten og med et fantastisk lysindfald. Beliggenheden ud til havnebassinet giver de fleste lejligheder fri udsigt over vandet, mod FN - byen og Marmormolen på modsatte side. Sandkaj er Århusgadekvarterets sydlige grænse og kajstrækningen anlægges som hovedpromenade med rekreative tilbud, havnebus og badeanlæg. Hovedparten af gader, stræder og promenader i Århusgadekvarteret står færdige og allerede nu kan man fornemme kvarterets unikke karakter og samspillet mellem nybyggeri og de gamle industribygninger. Århusgade bliver Nordhavns strøggade og visionen er, at det bliver et indkøbsområde med fokus på kvalitet og fødevarer. Århusgadekvarteret bliver trygt at færdes og opholde sig i. Der er derfor lagt stor vægt på at skabe tilgængelighed og trafiksikkerhed for alle. Trafikken afvikles ved lave hastigheder, da størstedelen af området fastsættes som gågade med kørsel tilladt. Få minutter fra ejendommen ligger Nordhavn Station med kommende underjordisk Metro station. Ejendommen er tegnet af E+N Arkitektur, som har formået at udnytte placeringens store potentiale. I stuerne mod syd er udsigten opprioriteret, hvilket bevirker at vinduespartierne er større og karnapperne afsluttes med et fuget glashjørne mod altanerne. Havnebassinet og den primære udsigt ligger mod sydøst, og altanerne er skåret skråt af for at give et uforstyrret, dramatisk kig fra stuen forbi altaner og altanmøblering. Altanerne er trukket tilbage i facaden, for at skabe mulighed for læ. Alle lejligheder har altaner og der bliver to fælles tagterrasser. Bygningen udføres i grå teglsten i forskellige formater hvilket skaber farveskift på facaden og der er naturligvis elevator i alle opgange. Denne 3 værelses penthouse lejlighed er beliggende i ejendommens sydvestlige hjørne, hvilket udover et fantastisk lysindfald, giver fri udsigt over havnen mod syd og Østerbro mod vest. Fra entréen er der adgang til et lækkert badeværelse, udført med lækre lyse gulvfliser i 45 x 45 cm. Badeværelset indrettes med bruseniche med unidrain, hængetoilet og vaskesøjle. Lejlighedens leverum er køkkenet, som ligger i åben forbindelse med stuen. Rummet har vinduer mod syd og vest og udgang til en stor altan i første række til havnen. Som prikken over i'et har lejligheden et af ejendommens tårne, hvor lofthøjden er ført med op og lysindfaldet strømmer ind ad et stort vestvendt vindue. Det minimalistiske køkken er fra HTH og udført i stilrent design, med hvide grebsløse fronter og 12 mm bordplade i kompaktlaminat. Lejligheden byder på to store værelser med indbyggede klædeskabe.


[IF !BUYONLY]Denne lejlighed til leje ligger