Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Hjørring

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne og alle andre boliger, en opgraderet boligsøgerannonce og hurtigere besked om nye boliger ved at opgradere til betalingsbruger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage, ingen binding.
  • 2464936
  • Lejlighed
  • 100 m2
  • 3
  • 9.595 DKK
  • 28.785 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne og alle andre boliger, en opgraderet boligsøgerannonce og hurtigere besked om nye boliger ved at opgradere til betalingsbruger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage, ingen binding.

100 m2 lejlighed til leje i 9800 Hjørring

Moderne, rummeligt og lys 3 værelses rækkehus opføres i Højene!

– Med egen for- og baghave, parkeringsplads, alt i hårde hvidevarer og meget mere.
OBS: Som en ekstra bonus, er fjernvarme og den forventet varmeregning pr. måned blot 325 kr. – boligen bliver nemlig bygget i høj kvalitet og har derfor energimærke A2015.
Indretning:

Dit kommende rækkehus opføres som et 3-værelses rækkehus hvor alle løsningerne virkelig er gennemtænkt. Selve boligen fremstår lys, moderne og rummelig med alt i hårde hvidevarer (Lavenergi-produkter og bruger derfor mindst muligt el), masser opbevaringsplads og meget mere. Generelt har alle de 3-værelses rækkehuse separat bryggers og entré, samt køkken-ø. Der er flot højt til loftet (ensidet lofthældning) og de store vinduespartier skaber et fantastisk lysindfald. Den kommende stue er stor og rummelig på op til 46,5 m². I rækkehuset får du generelt god skabsplads, og som kæmpe bonus har du egen for/baghave samt 2 parkeringspladser.
Beliggenhed:

[xxxxx] (Spangkærvej 57) ligger på grænsen til et nyt byudviklingsområde ved Højene Øst i Hjørring. En helhedsplan ligger til grund for disponeringen af arealer i området, og sikrer sammenhængen med den eksisterende by. Det betyder, at området på sigt vil indgå i et sammenhængende byområde ved Højene Øst. Området ligger desuden tæt på skole, institutioner, idrætsfaciliteter, rekreative områder, dagligvarebutikker og i en afstand på kun 2,0 km til Hjørring bymidte. Vi glæder os til, at fortælle mere om rækkehuset og området. Vi kan evt. mødes derude og så kan vi fortælle lidt mere om placeringen af netop den bolig som du er interesseret i. Den forventet indflytning i rækkehuset er den 15. marts 2023.


Denne lejlighed til leje ligger på Blomsterkæret i Hjørring. Hjørring har postnummeret 9800, og ligger i kommunen Hjørring,  som ligger i Region Nordjylland. Lejligheden er i alt 100 m2. Lejligheden udlejes som almindelig lejebolig. Lejligheden er oprettet på vores service den 6.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejeboligen er 9.595 kr. per måned. Depositummet er 28.785 kr.