Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Rækkehus til leje, Karup J

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne og alle andre boliger, en opgraderet boligsøgerannonce og hurtigere besked om nye boliger ved at opgradere til betalingsbruger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage, ingen binding.
  • 2288977
  • Rækkehus
  • 110 m2
  • 533 m2
  • 4
  • 15.12.2022
  • 8.950 DKK
  • 26.850 DKK
  • 8.950 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne og alle andre boliger, en opgraderet boligsøgerannonce og hurtigere besked om nye boliger ved at opgradere til betalingsbruger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage, ingen binding.

Opførelse af lejeboliger 2022 .


NYT DOBBELT-HUS 110 m2 OG 25 M2 INTEGRERET CARPORT/REDSKABSRUM PÅ [xxxxx] I KARUP..
Forventet klar til indflytning ca. 15/12-2022.

Plantegning og facader er vedhæftet.
Indvendige billeder er fra tidligere byggeri.

Huset opføres helt nøglefærdig klar til indflytning.
Boligerne opføres af Karup Murerforretning og kan kontaktes for yderligere oplysninger.

Nu opføres villa på 110 m2 og 25 m2 integreret carport og redskabrum.
Huset har overalt har trådløst styret gulvvarme, indeholder: Entré, bryggers med vask i bord og klinker på gulv. Flot badeværelse med bruseniche og støbt vask i bord-arrangement. Lækkert lyst køkken samt terrasseparti med dør ud til terrasse.
Dejlig stue med trægulv og 2 store vinduespartier, Stort soveværelse med skydeskabe og trægulv samt 2 værelser med trægulv. I forbindelse med indkørsel er der carport og stort isoleret redskabs-rum med udgang til have. Træ-alu vinduer og døre med 3 lags glas. Der er skrå lofter overalt.

HUS PÅ 110 M2 OG 25 M2 INTEGRERET CARPORT OG REDSKABRUM KAN OGSÅ OPFØRES TIL SALG PÅ FRITLIGGENDE GRUND HVIS DET HAR JERES INTERESSE..


Desuden har vi 13 byggegrunde fra 860 m2 - 1179 m2 til salg, til kr. 265.000,- stk. frit valg.
Pris incl. kloaktilslutning og moms.
Går I i byggetanker så kontakt os og vi vil hjælpe Jer med tegninger iht. Jeres tanker og ideer m.m. det er helt uforpligtende.

Karup er centralt beliggende i hjertet af Jylland, lige hvor Herningvej skærer Karup Å, der er udnævnt til intet mindre end verdens bedste å, hvad angår ørredfiskeri. Uanset i hvilken retning, man kører fra Karup, ligger der en større by inden for ca. 30 km. 3 km fra centrum ligger Karup Lufthavn og Karup Flyvestation, som er arbejdsplads for ca. 4.500 personer. Tæt på Karup ligger Hald Sø, Dollerup Bakker, Sdr. Resen Brunkulslejer og Kongenshus Hede. Hald Sø (centrum i Dollerup Bakker) er Danmarks reneste sø, en af de dybeste og med gode badefaciliteter. Sdr. Resen Brunkulslejer ligger lige op ad Karup Å. Karup er en driftig by med egen skole, nyere biograf med 130 pladser, dyrlæge, lægehus, tandlæge, sportshal, tennisbaner, banker, hotel med værelser, grillbar, cafeteria, pizzeriaer, tankstation, blomsterforretning, ejendomsmægler, samt flere dagligvarebutikker, bager, døgnkiosk, plejehjem, beskyttede boliger osv. Viborg-Herning bussen kører gennem byen flere gange i timen. Afstand til Viborg, Ikast og Herning er ca. 23 km, Holstebro, Silkeborg og Skive ca. 35 km.