Lejlighed til leje i Nordhavnen

Find ledige lejligheder til leje i Nordhavnen på listen herunder med lejelejligheder i Nordhavnen. Vi har samlet næsten alle lejligheder i Nordhavnen, så hvis du leder efter en lejlighed til leje i Nordhavnen er du kommet til det rigtige sted. Find en lejelejlighed i Nordhavnen nu. God fornøjelse. Mere info om lejligheder til leje i Nordhavnen.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
21 boliger fundet
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige lejligheder til leje i Nordhavnen over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige lejligheder til leje i Nordhavnen over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal lejligheder til leje i Nordhavnen på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lejligheder i Nordhavnen der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lejligheder i Nordhavnen der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejligheder i Nordhavnen over tid, samlet statistik over nye lejligheder i Nordhavnen over tid, samlet statistik over udlejede lejligheder i Nordhavnen over tid.

Dato Alle lejligheder til leje Nye lejligheder til leje Udlejede lejligheder
24. juni 2024 17 0 1
23. juni 2024 18 0 0
22. juni 2024 18 0 1
21. juni 2024 19 1 2
20. juni 2024 20 1 1
19. juni 2024 20 1 0
18. juni 2024 19 1 2
17. juni 2024 20 1 0
16. juni 2024 19 0 0
15. juni 2024 19 1 1
14. juni 2024 19 1 0
13. juni 2024 18 1 1
12. juni 2024 18 2 1
11. juni 2024 17 2 0
10. juni 2024 15 0 0
9. juni 2024 15 0 0
8. juni 2024 15 0 0
7. juni 2024 15 0 1
6. juni 2024 16 0 0
5. juni 2024 16 0 2
4. juni 2024 18 0 0
3. juni 2024 18 0 0
2. juni 2024 18 0 0
1. juni 2024 18 1 1
31. maj 2024 18 0 0
30. maj 2024 18 1 3
29. maj 2024 20 1 1
28. maj 2024 20 0 1
27. maj 2024 21 0 0
26. maj 2024 21 1 1
25. maj 2024 21 0 0

Statistik over udbuddet af lejligheder til leje i Nordhavnen

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af lejligheder til leje i Nordhavnen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejligheder i Nordhavnen over tid, samlet statistik over nye lejligheder i Nordhavnen over tid, samlet statistik over udlejede lejligheder i Nordhavnen over tid.

Lejligheder
Antal ledige boliger 21
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 1
Ledige m2 i alt 1.800

Lejlighed til leje i Nordhavnen

En lejelejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen og have adgang til offentlig transport. Det er også et godt sted at bo, hvis du ønsker at bo tæt på andre mennesker.

Det er ofte billigere at bo i lejlighed end i hus, men det har også nogle ulemper. For eksempel er der ofte begrænsninger på, hvor meget du kan ændre på din lejlighed. Derudover er der ofte begrænsninger på, hvor meget støj du kan lave.

At finde den helt rigtige lejlighed i Nordhavnen kræver generelt god research og planlægning.

Start med at fastlægge dine prioriteter, krav og behov – hvor skal lejligheden være, hvor stor skal den være, hvad er dit budget til husleje osv.

Du kan få overblik over ledige lejligheder til leje i Nordhavnen på Boligdeal.dk, som samler stort set alle ledige lejeboliger, herunder lejligheder til leje, på markedet.

Du kan filtrere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for lejlighed til leje i Nordhavnen, der giver besked om nye lejligheder, der matcher dine kriterier. Det giver dig mulighed for at være en af de første der kontakter udlejeren – og dermed forøge dine chancer for at blive den der lejer lejligheden.

Få gode råd om søgning efter lejlighed til leje i Nordhavnen i vores guide: Sådan lejer du en lejlighed – de 8 vigtigste trin.

Find en lejlighed i Nordhavnen med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger den nye lejlighed du vil leje i Nordhavnen, er det væsentligt, at du sørger for, at lejligheden både imødekommer dine nuværende og dine fremtidige behov. Lejligheden skal have en størrelse og rumfordeling, der passer til din nuværende livssituation, samt eventuelle fremtidige ændringer i den tid du har tænkt dig at bo i lejligheden, som f.eks. familieforøgelse, tanker om flytning til udlandet og fremleje mv.

Vær opmærksom på, at indretningen og planløsningen kan have en markant indflydelse på ikke blot det fysiske rum, men også på din daglige livskvalitet. De rette rammer kan gøre det nemmere at skabe et hjem, hvor du føler dig godt tilpas. Så tag også i betragtning hvilke indretningsmuligheder du vil have, når du flytter ind i lejligheden.

Du kan finde mere inspiration til, hvordan du indretter din lejlighed i vores guide: 12 trin til at indrette din lejlighed - skab et hjem, der komplementerer din livsstil.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejlighed til leje i Nordhavnen

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Flytning til ny lejlighed i Nordhavnen

Når du har besluttet dig for at flytte til en ny lejlighed i Nordhavnen, skal du i gang med at organisere selve flytteprocessen fra den nuværende bolig til den nye lejlighed. Der er mange ting du skal holde styr på under flytningen. Vi har udarbejdet denne guide, som vi håber kan være en hjælp til dig: Tjekliste til flytning til lejlighed.

Udlejning af lejlighed i Nordhavnen

Har du ledige lejligheder i Nordhavnen, som du vil udleje, eller en lejlighed du vil fremleje, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en Danmarks førende online platforme for udlejning af private boliger, og vi bruges af både ejendomsadministratorer, ejendomsselskaber, boligmæglere, boligforeninger og andre som ønsker at udleje ledige lejligheder.

Når du annoncerer din ledige lejlighed på Boligdeal.dk, bliver den eksponeret for et bredt udsnit af lejere. Vores lejere spænder fra studerende og nyuddannede til små familier og ældre par, der søger nye hjem.

Hvis du har en ledig lejelejlighed til leje i Nordhavnen kan du altid oprette en boligannonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk for en hurtig dialog. Vi er klar til at assistere dig med gode råd til din udlejning.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din lejlighed via 10 simple trin

Hvad er Nordhavnen?

Nordhavnen er et nyopført område i København som tidligere har været industrihavn. Det er et af de største udviklingsprojekter i København, og det er et af de mest spændende steder at besøge. Det er et sted, hvor man kan nyde den smukke havudsigt og den pulserende byliv.

Nordhavnen har et stort udvalg af forskellige aktiviteter. Der er et stort antal restauranter, caféer, butikker og gallerier. Der er også et stort udvalg af forskellige kulturelle aktiviteter, herunder koncerter, teaterforestillinger og kunstudstillinger. Der er også en række forskellige offentlige parker, hvor man kan nyde den friske luft. Der er også et stort udvalg af forskellige sportsfaciliteter, herunder fodboldbaner, tennisbaner og svømmehaller.

Boligsøgning i Nordhavnen

Nordhavnen er et sted, hvor man kan finde et stort udvalg af forskellige boliger. Der er et stort udvalg af forskellige typer boliger, herunder lejligheder, rækkehuse og villaer. Der er også et stort udvalg af forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag og budget. Lejeboligmarkedet i Nordhavnen er stærkt konkurrencedygtigt, så det er en god ide at undersøge markedet nøje, før man beslutter sig for at leje et sted. At leje en lejlighed eller et hus i Nordhavnen kan være en god investering, da det er et af de mest attraktive områder i København.

Vigtige steder i Nordhavnen

Nordhavnen er forbundet med resten af København via Sundkrogsgade og Århusgade. Og eftersom Nordhavnen er tidligere industrihavn, er der op til flere kajer, hvor fragtskibe i stor stil har lagt til tidligere. På nuværende tidspunkt er det kun Levantkaj ved CP 94, som stadig er aktiv containerhavn. Skudehavnen er et andet vigtigt sted i Nordhavnen, som er et yndet sted for sejlere og lystsejlere. Der er også et stort udvalg af forskellige restauranter, caféer og butikker i området.

Transport i Nordhavnen

Der er flere forskellige måder at komme rundt i Nordhavnen på. Der er et stort udvalg af offentlig transportmuligheder, herunder busser og metro. Der er også mulighed for at komme rundt i området med cykel, da der er et stort udvalg af cykelstier. Der er også mulighed for at komme rundt i området med båd, da der er flere forskellige havne. Metroen går til Orientkaj som ligger centralt på Nordhavnen.