Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Bolig i Slagelse

Find ledige boliger i Slagelse på listen med boliger i Slagelse herunder. Vi har samlet næsten alle boliger i Slagelse, så hvis du leder efter en ny bolig er du kommet til det rigtige sted. Find bolig i Slagelse nu. God fornøjelse. Mere info om ledige boliger i Slagelse .

Få besked om nye boliger i Slagelse

464 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige boliger i Slagelse over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige boliger i Slagelse over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige boliger i Slagelse på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Slagelse der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Slagelse der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Slagelse over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Slagelse over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Slagelse over tid,samlet statistik over alle udbudte boliger til salg i Slagelse over tid, samlet statistik over nye boliger til salg i Slagelse over tid, samlet statistik over solgte boliger i Slagelse over tid.

Dato Alle udbudte boliger Nye udbudte boliger Udlejede og solgte boliger
28. september 2023 464 10 14
27. september 2023 468 6 0
26. september 2023 462 5 8
25. september 2023 465 0 4
24. september 2023 469 26 28
23. september 2023 471 36 0
22. september 2023 435 7 44
21. september 2023 472 7 6
20. september 2023 471 6 13
19. september 2023 478 10 13
18. september 2023 481 2 6
17. september 2023 485 2 0
16. september 2023 483 4 4
15. september 2023 483 7 6
14. september 2023 482 7 3
13. september 2023 478 7 12
12. september 2023 483 7 11
11. september 2023 487 4 7
10. september 2023 490 2 3
9. september 2023 492 5 9
8. september 2023 496 5 11
7. september 2023 502 4 4
6. september 2023 502 8 7
5. september 2023 501 6 9
4. september 2023 504 6 1
3. september 2023 499 11 11
2. september 2023 499 5 2
1. september 2023 496 6 21
31. august 2023 511 4 3
30. august 2023 510 4 5
29. august 2023 511 7 0

Statistik over udbuddet af boliger i Slagelse

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige boliger i Slagelse over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Slagelse over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Slagelse over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Slagelse over tid, samlet statistik over alle udbudte boliger til salg i Slagelse over tid, samlet statistik over nye boliger til salg i Slagelse over tid, samlet statistik over solgte boliger i Slagelse over tid.

I alt
Antal ledige boliger 763
Antal nye boliger siden i går 16
Antal udlejede og solgte boliger siden i går 23
Ledige m2 i alt 134.585

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en lejebolig?

En lejebolig er en bolig, som du lejer i stedet for at købe. Det kan være en lejlighed, et hus, et værelse eller et rækkehus. Det er en fleksibel løsning, som giver dig mulighed for at bo i et bestemt område, uden at du skal binde dig til at købe en bolig.

Når du lejer en bolig, betaler du en månedlig leje afhængigt af størrelse, beliggenhed og andre faktorer. Når du lejer en bolig, er det vigtigt at læse lejekontrakten grundigt, så du ved, hvad der er inkluderet i lejen og hvilke forpligtelser du har som lejer.

Der er mange fordele ved at leje en bolig. For det første kan det være billigere andre boligformer. Det betyder, at du kan spare penge og bruge dem på andre ting. For det andet kan det være lettere at flytte, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at sælge din bolig, før du flytter. For det tredje får du i mange lejeboliger hjælp fra udlejeren eller ejendomsselskabet, hvis der er problemer med lejemålet, såsom vandrør der springer, stoppede afløb osv.

Alt i alt er leje af en bolig en god løsning for dem, der ønsker fleksibilitet og ikke ønsker at binde sig til et sted. En bolig til leje kan være en billigere løsning end andre boligformer, og det er let og fleksibelt at flytte igen, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at finde en køber, men blot skal opsige lejemålet og flytte til en ny bolig når lejeperioden udløber.

Lejeboliger i Slagelse

Når du leder efter en ny lejebolig i Slagelse, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type lejebolig i Slagelse, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Slagelse, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger lejlighed i Slagelse, værelse i Slagelsehus i Slagelse eller rækkehus i Slagelse.

Guide: Sådan finder du en lejebolig i Slagelse

Har du brug for hjælp til at finde en lejebolig i Slagelse? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en lejebolig i Slagelse. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejebolig i Slagelse!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for en lejebolig, lejlighed til leje, værelse til leje eller hus til leje i Slagelse. Hvor mange m2 skal lejeboligen være? Skal det være et værelse, en lejlighed, en studiebolig eller et hus? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Slagelse skal beliggenheden være - skal lejeboligen ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal boligen ligge på? Skal boligen ligge i et urbant miljø eller naturskønne omgivelser? Skal boligen ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter lejebolig i Slagelse

Der er mange gode hjemmesider med ledige boliger til leje, hvor du kan søge efter lejeboliger i Slagelse.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejebolig til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejeboliger på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Slagelse.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en bolig i Slagelse, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje boligen. Du kan også bede om at få en fremvisning af boligen, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lejebolig i Slagelse, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En lejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i boligen, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på boligen eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejebolig.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har fået boligen fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye bolig. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Søgning efter lejebolig i Slagelse

Når du leder efter lejeboliger i Slagelse, er det vigtigt at være skarp på lejeboligmarkedet og hvilke type lejeboliger i Slagelse, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Slagelse, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Bolig til leje i Slagelse

Hvis du søger en bolig til leje i Slagelse, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en ny bolig til leje i Slagelse ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bolig til leje i Slagelse til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere boligerne, så du ser de mest relevante boliger først.

Når du leder efter en bolig til leje i Slagelse, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type bolig til leje i Slagelse, du præcist søger. Der findes alle typer bolig til leje i Slagelse, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer lejeboliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Boligportalen for Slagelse

Der er flere gode boligportaler, men hvis man leder efter boligportalen for Slagelse er Boligdeal.dk et rigtig godt valg, da Boligdeal.dk er boligportalen for Slagelse, der samler stort set alle offentligt udbudte boliger. Boligdeal.dk er med andre ord boligportalen for Slagelse, der samler alle ledige lejeboliger i Slagelse ved at crawle alle andre sites på Nettet for ledige lejeboliger. Så snart der kommer en ny lejebolig ledig i Slagelse et sted på Nettet er vi boligportalen der giver dig besked om den nye lejebolig i Slagelse.

Værd at vide når du søger bolig i Slagelse

Slagelse ligger på Sydvestsjælland og er en af de ældste byer i Danmark. Byen er samtidigt den største i Slagelse Kommune. Byen er et oplagt handelssted for hele oplandet og byens erhverv har derfor en langt større kundebase end de lidt over 30.000 indbyggere, der er i byen. Derfor har Slagelse også mange gågader og indkøbscentre. Udover handelsmulighederne i Midtbyen er Slagelse også kendt for at være hjem for gardehusarregimentet på Antvorskov Kaserne. Derudover er der flere uddannelsessteder i byen, så byen er også præget af et godt studiemiljø.

Historisk set daterer Slagelse helt tilbage til omkring år 1000, hvor Svend Normand opførte en af Danmarks første stenkirker i Slagelse. Senere kom Antvorskov Kloster til byen, hvor mange valfartede til for at blive helet af klosterets munke, hvilket gjorde den endnu mere vigtig som handelsby. I det 16. århundrede var Slagelse plaget af flere markante brænde, men blandt andet en gammel kirkelade overlevede, hvor der indtil 1804 var latinskole. Her studerede blandt andre de kendte digtere og forfattere B.S. Ingemann, Jens Baggesen og H.C. Andersen. I nyere tid satte håndboldstjernen Anja Andersen i 90’erne igen Slagelse på danmarkskortet, da hun som træner for Slagelse Dream Team vandt flere danmarksmesterskaber og tre europæiske mesterskabstitler.

Slagelse havde i 2011 et indbyggertal på 31.979. Slagelse kommunes samlede areal er 567,34 km2. Slagelse ligger tæt på Storebæltsbroen og lige ved E20, hvilket gør den til et naturligt knudepunkt på Sydvestsjælland.

Veje med ledige boliger i Slagelse
Information om kommunen