Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Bolig i Kalundborg

Find ledige boliger i Kalundborg på listen med boliger i Kalundborg herunder. Vi har samlet næsten alle boliger i Kalundborg, så hvis du leder efter en ny bolig er du kommet til det rigtige sted. Find bolig i Kalundborg nu. God fornøjelse. Mere info om ledige boliger i Kalundborg .

Få besked om nye boliger i Kalundborg

200 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige boliger i Kalundborg over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige boliger i Kalundborg over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige boliger i Kalundborg på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Kalundborg der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Kalundborg der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Kalundborg over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Kalundborg over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Kalundborg over tid,samlet statistik over alle udbudte boliger til salg i Kalundborg over tid, samlet statistik over nye boliger til salg i Kalundborg over tid, samlet statistik over solgte boliger i Kalundborg over tid.

Dato Alle udbudte boliger Nye udbudte boliger Udlejede og solgte boliger
23. september 2023 201 26 4
22. september 2023 179 3 17
21. september 2023 193 3 3
20. september 2023 193 5 4
19. september 2023 192 5 4
18. september 2023 191 5 5
17. september 2023 191 1 3
16. september 2023 193 0 0
15. september 2023 193 3 4
14. september 2023 194 10 9
13. september 2023 193 6 4
12. september 2023 191 2 3
11. september 2023 192 1 3
10. september 2023 194 5 5
9. september 2023 194 5 1
8. september 2023 190 4 2
7. september 2023 188 0 0
6. september 2023 188 1 5
5. september 2023 192 4 3
4. september 2023 191 0 1
3. september 2023 192 3 4
2. september 2023 193 6 5
1. september 2023 192 3 0
31. august 2023 189 5 10
30. august 2023 194 5 1
29. august 2023 190 1 3
28. august 2023 192 0 0
27. august 2023 192 0 0
26. august 2023 192 0 2
25. august 2023 194 2 6
24. august 2023 198 5 0

Statistik over udbuddet af boliger i Kalundborg

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige boliger i Kalundborg over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Kalundborg over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Kalundborg over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Kalundborg over tid, samlet statistik over alle udbudte boliger til salg i Kalundborg over tid, samlet statistik over nye boliger til salg i Kalundborg over tid, samlet statistik over solgte boliger i Kalundborg over tid.

I alt
Antal ledige boliger 201
Antal nye boliger siden i går 26
Antal udlejede og solgte boliger siden i går 4
Ledige m2 i alt 54.424

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en lejebolig?

En lejebolig er en bolig, som du lejer i stedet for at købe. Det kan være en lejlighed, et hus, et værelse eller et rækkehus. Det er en fleksibel løsning, som giver dig mulighed for at bo i et bestemt område, uden at du skal binde dig til at købe en bolig.

Når du lejer en bolig, betaler du en månedlig leje afhængigt af størrelse, beliggenhed og andre faktorer. Når du lejer en bolig, er det vigtigt at læse lejekontrakten grundigt, så du ved, hvad der er inkluderet i lejen og hvilke forpligtelser du har som lejer.

Der er mange fordele ved at leje en bolig. For det første kan det være billigere andre boligformer. Det betyder, at du kan spare penge og bruge dem på andre ting. For det andet kan det være lettere at flytte, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at sælge din bolig, før du flytter. For det tredje får du i mange lejeboliger hjælp fra udlejeren eller ejendomsselskabet, hvis der er problemer med lejemålet, såsom vandrør der springer, stoppede afløb osv.

Alt i alt er leje af en bolig en god løsning for dem, der ønsker fleksibilitet og ikke ønsker at binde sig til et sted. En bolig til leje kan være en billigere løsning end andre boligformer, og det er let og fleksibelt at flytte igen, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at finde en køber, men blot skal opsige lejemålet og flytte til en ny bolig når lejeperioden udløber.

Lejeboliger i Kalundborg

Når du leder efter en ny lejebolig i Kalundborg, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type lejebolig i Kalundborg, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Kalundborg, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger lejlighed i Kalundborg, værelse i Kalundborghus i Kalundborg eller rækkehus i Kalundborg.

Guide: Sådan finder du en lejebolig i Kalundborg

Har du brug for hjælp til at finde en lejebolig i Kalundborg? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en lejebolig i Kalundborg. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejebolig i Kalundborg!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for en lejebolig, lejlighed til leje, værelse til leje eller hus til leje i Kalundborg. Hvor mange m2 skal lejeboligen være? Skal det være et værelse, en lejlighed, en studiebolig eller et hus? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Kalundborg skal beliggenheden være - skal lejeboligen ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal boligen ligge på? Skal boligen ligge i et urbant miljø eller naturskønne omgivelser? Skal boligen ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter lejebolig i Kalundborg

Der er mange gode hjemmesider med ledige boliger til leje, hvor du kan søge efter lejeboliger i Kalundborg.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejebolig til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejeboliger på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Kalundborg.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en bolig i Kalundborg, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje boligen. Du kan også bede om at få en fremvisning af boligen, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lejebolig i Kalundborg, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En lejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i boligen, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på boligen eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejebolig.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har fået boligen fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye bolig. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Søgning efter lejebolig i Kalundborg

Når du leder efter lejeboliger i Kalundborg, er det vigtigt at være skarp på lejeboligmarkedet og hvilke type lejeboliger i Kalundborg, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Kalundborg, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Bolig til leje i Kalundborg

Hvis du søger en bolig til leje i Kalundborg, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en ny bolig til leje i Kalundborg ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bolig til leje i Kalundborg til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere boligerne, så du ser de mest relevante boliger først.

Når du leder efter en bolig til leje i Kalundborg, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type bolig til leje i Kalundborg, du præcist søger. Der findes alle typer bolig til leje i Kalundborg, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer lejeboliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Boligportalen for Kalundborg

Der er flere gode boligportaler, men hvis man leder efter boligportalen for Kalundborg er Boligdeal.dk et rigtig godt valg, da Boligdeal.dk er boligportalen for Kalundborg, der samler stort set alle offentligt udbudte boliger. Boligdeal.dk er med andre ord boligportalen for Kalundborg, der samler alle ledige lejeboliger i Kalundborg ved at crawle alle andre sites på Nettet for ledige lejeboliger. Så snart der kommer en ny lejebolig ledig i Kalundborg et sted på Nettet er vi boligportalen der giver dig besked om den nye lejebolig i Kalundborg.

Værd at vide når du søger bolig i Kalundborg

Kalundborg er hovedbyen i Kalundborg Kommune, beliggende ved Kalundborg Fjord i det nordvestlige Sjælland. Fra Kalundborg er der flere daglige færgeovergange til både Samsø og Aarhus. Byens vartegn er Danmarks eneste femtårnede kirke, Vor Frue Kirke, der blev bygget i begyndelsen af 1200-tallet. Kalundborg menes at være grundlagt omkring slutningen af 1100-tallet, ved den nederste del af Kalundborg Fjord. Indtil midten af 1800-tallet var byens primære drivkraft håndværk, handel, færgefart til Aarhus samt udskibning af korn til Norge. Herefter oplevede Kalundborg dog en stor vækst på grund af industrialiseringen især efter at jernbanen kom til byen. I midten af 1900-tallet gik væksten lidt langsommere, men der kom dog igen fart i udviklingen da der i 1959 blev opført et kraftværk i Kalundborg. I dag er det en vigtig handels-, service-, industri- og uddannelsesby for hele oplandet på Nordvestsjælland.

Kalundborg havde i 2011 16.434 indbyggere og ligger ved Kalundborg Fjord i Nordvestsjælland. Kalundborg kommune havde i 2011 sammenlagt 49.050 indbyggere og dækker et areal på 604,00 km2. De største veje er Esbern Snaresvej, Lerchenfeldvej og Nørre Alle.

Veje med ledige boliger i Kalundborg
Information om kommunen