Lejeboliger og boliger til salg i Hjørring - vejsøgning

Her kan du få et samlet overblik over ejerboliger, andelsboliger og lejeboliger i  Hjørring - fordelt på de enkelte veje.

Se alle ledige boliger i Hjørring lige nu

Veje med lejeboliger og boliger til salg i Hjørring lige nu:Andre veje i Hjørring:


Dette postdistrikt er beliggende i Hjørring Kommune

Værd at vide når du søger bolig i Hjørring

Hjørring er hovedbyen i Hjørring Kommune og er med sine mere end 24.000 indbyggere den største i Vendsyssel. Hjørring formodes at være opstået som handelsplads i oldtiden, og byen fik købstadsrettigheder i 1243. Hjørring var dog præget af fattigdom efter reformationen og byen var ligeledes udsat for en række alvorlige brande. Hjørring blev dog amtssæde fra 1794 og har sidenhen udviklet sig til at være landsdelens handelscentrum. Hjørring er en meget velbevaret by og bykernen har således samme struktur i dag som i Middelalderen. Da Hjørring er en gammel amtsby er der gode muligheder for uddannelse i byen.

Hjørring havde i 2011 24.762 indbyggere, mens Hjørring Kommune har et sammenlagt indbyggertal på 67.102 indbyggere og dækker over et areal på 929,58 km2. Hjørring ligger centralt i Vendsyssel, og de største gader er Bispensgade, Skagensvej, Hirtshalsvej og Frederikshavnsvej.