Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Bolig i Brenderup Fyn

Find ledige boliger i Brenderup Fyn på listen med boliger i Brenderup Fyn herunder. Vi har samlet næsten alle boliger i Brenderup Fyn, så hvis du leder efter en ny bolig er du kommet til det rigtige sted. Find bolig i Brenderup Fyn nu. God fornøjelse. Mere info om ledige boliger i Brenderup Fyn .

Få besked om nye boliger i Brenderup Fyn

45 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3

Statistik over udviklingen i ledige boliger i Brenderup Fyn over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige boliger i Brenderup Fyn over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige boliger i Brenderup Fyn på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Brenderup Fyn der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Brenderup Fyn der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Brenderup Fyn over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Brenderup Fyn over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Brenderup Fyn over tid,samlet statistik over alle udbudte boliger til salg i Brenderup Fyn over tid, samlet statistik over nye boliger til salg i Brenderup Fyn over tid, samlet statistik over solgte boliger i Brenderup Fyn over tid.

Dato Alle udbudte boliger Nye udbudte boliger Udlejede og solgte boliger
1. oktober 2023 45 0 1
30. september 2023 46 1 1
29. september 2023 46 1 0
28. september 2023 45 1 1
27. september 2023 45 1 0
26. september 2023 44 0 0
25. september 2023 44 0 0
24. september 2023 44 1 1
23. september 2023 44 13 0
22. september 2023 31 0 1
21. september 2023 43 2 0
20. september 2023 41 1 1
19. september 2023 41 1 1
18. september 2023 41 1 1
17. september 2023 41 0 0
16. september 2023 41 0 0
15. september 2023 41 0 0
14. september 2023 41 0 1
13. september 2023 42 0 0
12. september 2023 42 0 0
11. september 2023 42 0 1
10. september 2023 43 0 0
9. september 2023 43 0 0
8. september 2023 43 1 0
7. september 2023 42 0 0
6. september 2023 42 1 0
5. september 2023 41 0 0
4. september 2023 41 1 1
3. september 2023 41 3 3
2. september 2023 41 3 0
1. september 2023 38 0 0

Statistik over udbuddet af boliger i Brenderup Fyn

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige boliger i Brenderup Fyn over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Brenderup Fyn over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Brenderup Fyn over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Brenderup Fyn over tid, samlet statistik over alle udbudte boliger til salg i Brenderup Fyn over tid, samlet statistik over nye boliger til salg i Brenderup Fyn over tid, samlet statistik over solgte boliger i Brenderup Fyn over tid.

I alt
Antal ledige boliger 45
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede og solgte boliger siden i går 1
Ledige m2 i alt 14.251

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en lejebolig?

En lejebolig er en bolig, som du lejer i stedet for at købe. Det kan være en lejlighed, et hus, et værelse eller et rækkehus. Det er en fleksibel løsning, som giver dig mulighed for at bo i et bestemt område, uden at du skal binde dig til at købe en bolig.

Når du lejer en bolig, betaler du en månedlig leje afhængigt af størrelse, beliggenhed og andre faktorer. Når du lejer en bolig, er det vigtigt at læse lejekontrakten grundigt, så du ved, hvad der er inkluderet i lejen og hvilke forpligtelser du har som lejer.

Der er mange fordele ved at leje en bolig. For det første kan det være billigere andre boligformer. Det betyder, at du kan spare penge og bruge dem på andre ting. For det andet kan det være lettere at flytte, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at sælge din bolig, før du flytter. For det tredje får du i mange lejeboliger hjælp fra udlejeren eller ejendomsselskabet, hvis der er problemer med lejemålet, såsom vandrør der springer, stoppede afløb osv.

Alt i alt er leje af en bolig en god løsning for dem, der ønsker fleksibilitet og ikke ønsker at binde sig til et sted. En bolig til leje kan være en billigere løsning end andre boligformer, og det er let og fleksibelt at flytte igen, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at finde en køber, men blot skal opsige lejemålet og flytte til en ny bolig når lejeperioden udløber.

Lejeboliger i Brenderup Fyn

Når du leder efter en ny lejebolig i Brenderup Fyn, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type lejebolig i Brenderup Fyn, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Brenderup Fyn, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger lejlighed i Brenderup Fyn, værelse i Brenderup Fynhus i Brenderup Fyn eller rækkehus i Brenderup Fyn.

Guide: Sådan finder du en lejebolig i Brenderup Fyn

Har du brug for hjælp til at finde en lejebolig i Brenderup Fyn? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en lejebolig i Brenderup Fyn. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejebolig i Brenderup Fyn!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for en lejebolig, lejlighed til leje, værelse til leje eller hus til leje i Brenderup Fyn. Hvor mange m2 skal lejeboligen være? Skal det være et værelse, en lejlighed, en studiebolig eller et hus? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Brenderup Fyn skal beliggenheden være - skal lejeboligen ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal boligen ligge på? Skal boligen ligge i et urbant miljø eller naturskønne omgivelser? Skal boligen ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter lejebolig i Brenderup Fyn

Der er mange gode hjemmesider med ledige boliger til leje, hvor du kan søge efter lejeboliger i Brenderup Fyn.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejebolig til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejeboliger på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Brenderup Fyn.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en bolig i Brenderup Fyn, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje boligen. Du kan også bede om at få en fremvisning af boligen, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lejebolig i Brenderup Fyn, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En lejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i boligen, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på boligen eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejebolig.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har fået boligen fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye bolig. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Søgning efter lejebolig i Brenderup Fyn

Når du leder efter lejeboliger i Brenderup Fyn, er det vigtigt at være skarp på lejeboligmarkedet og hvilke type lejeboliger i Brenderup Fyn, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Brenderup Fyn, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Bolig til leje i Brenderup Fyn

Hvis du søger en bolig til leje i Brenderup Fyn, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en ny bolig til leje i Brenderup Fyn ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bolig til leje i Brenderup Fyn til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere boligerne, så du ser de mest relevante boliger først.

Når du leder efter en bolig til leje i Brenderup Fyn, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type bolig til leje i Brenderup Fyn, du præcist søger. Der findes alle typer bolig til leje i Brenderup Fyn, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer lejeboliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Boligportalen for Brenderup Fyn

Der er flere gode boligportaler, men hvis man leder efter boligportalen for Brenderup Fyn er Boligdeal.dk et rigtig godt valg, da Boligdeal.dk er boligportalen for Brenderup Fyn, der samler stort set alle offentligt udbudte boliger. Boligdeal.dk er med andre ord boligportalen for Brenderup Fyn, der samler alle ledige lejeboliger i Brenderup Fyn ved at crawle alle andre sites på Nettet for ledige lejeboliger. Så snart der kommer en ny lejebolig ledig i Brenderup Fyn et sted på Nettet er vi boligportalen der giver dig besked om den nye lejebolig i Brenderup Fyn.

Veje med ledige boliger i Brenderup Fyn
Information om kommunen