Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Hus i Århus

Find hus i Århus på listen med ledige huse i Århus herunder. Vi har et kæmpe udvalg af huse til leje og til salg i Århus og er altid opdateret med de nyeste ledige huse i Århus. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.
Se også: Hus til leje i Århus

Du har søgt efter Huse i Århus.
Mere info om hus i Århus...
Du har søgt efter Huse i Århus.
Mere info om hus i Århus...

Find hus i Århus på listen med ledige huse i Århus herunder. Vi har et kæmpe udvalg af huse til leje og til salg i Århus og er altid opdateret med de nyeste ledige huse i Århus. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.
Se også: Hus til leje i Århus


Værd at vide når du søger hus i Århus

Den populære by Aarhus er placeret i Østjylland og er Danmarks næststørste by.

Aarhus er spækket med oplevelser og vidunderlige steder, som er på mange menneskers liste over steder man bare må besøge! Aarhus er en utrolig livlig by, hvor tiden aldrig står stille. Der er altid noget nyt at se og noget nyt at opleve.

Aarhus huser mange museer heriblandt det berømte ARoS. ARoS er et kunstmuseum, der skiller sig ud fra mængden. ARoS har gennem tiden haft mange spændende udstillinger, og du kan altid slutte turen af med at gå i Your rainbow panorama, som giver dig en farverig panoramaudsigt udover byens smukke tagrygge.

Hvis du ønsker at komme helt ned i gear, kan du vælge at lægge dig ned og dase på stranden, gå en tur i skoven eller slå dig ned i en park og bare nyde naturen og den beroligende stemning.
I Aarhus kan du nemt bruge mange timer på blot at vandre igennem byens hyggelige gader eller sætte dig på en af de mange hyggelige caféer og få en kop kaffe. Du kan også tage et smut hen og besøge Den Gamle By.

Den Gamle By, Danmarks Købstadsmuseum, giver dig mulighed for at tage på en tidsrejse tilbage i tiden. Du vil hurtigt forelske dig i den alternative og eventyrlige stemning, du her vil opleve. Bydelen har en masse gamle huse, og mennesker som skal forestille at leve i den tidsalder, du tager tilbage og besøger.

Der findes MANGE flere spændende ting at se i Aarhus! 

Find hus i Århus på Boligdeal.dk


Søger du hus i Århus, så er du kommet til det rigtige sted. Vi er altid opdateret med de nyeste ledige huse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse i Århus . Du kan se de aktuelle huse i Århus herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Århus end hus , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

 

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse i Århus


Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til i Århus. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til i Århus der matcher dine søgekriterier. 

 


Hvilke typer af boliger findes der i Århus?

I Århus finder du både lejebolig, andelsbolig og ejerbolig. Du kan vælge mellem lejligheder til leje og til salg, værelser til leje eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle lejeboliger i Århus.

Kan jeg søge på lejebolig i Århus ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Århus kan du filtrere din søgning efter lejebolig ud fra størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Århus?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Århus.

Hvor meget koster en lejebolig i Århus?

Prisen på en lejebolig i Århus afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lejeboliger i Århus.