Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Grunde i Vallensbæk

Du har søgt efter Grunde i Vallensbæk. Mere info om grunde i Vallensbæk
Du har søgt efter Grunde i Vallensbæk. Mere info om grunde i Vallensbæk
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Vallensbæk. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger grund i Vallensbæk


Vallensbæk er en forstad til København med knap 15.000 indbyggere. Vallensbæk er hovedbyen i Vallensbæk Kommune. Vallensbæk bliver første gang omtalt i Danmarkshistorien i 1184, hvor den gik under navnet ”Wollensbech”, som i 1317 blev ændret til en variation af det nuværende navn, ”Vallensbæck”. I dag er Vallensbæk en meget alsidig by, der dækker over både Vallensbæk Strand mod, hvor der er flere restauranter samt en lystbådehavn, S-togsstation med tilhørende stationscenter samt socialt boligbyggeri. I midten er der en landsby med en kirke, der blev opført i middelalderen, mens der mod Nord er en række ensartede villakvarterer. I alt byder Vallensbæk på både en lang række tilbud som skoler, fritidsinstitutioner, sportsklubber af diverse slags, strandpark, indkøbsfaciliteter og meget mere.

Vallensbæk havde i 2011 14.445 indbyggere. Kommunens samlede areal er på 9,32 km2. Vallensbæk ligger 16 kilometer fra Rådhuspladsen og grænser op imod Brøndby, Glostrup og Ishøj.


Find grund i Vallensbæk på Boligdeal.dk

Søger du grund til i Vallensbæk, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Vallensbæk, og er altid opdateret med de nyeste ledige grunde på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige grunde i Vallensbæk . Du kan se de aktuelle grunde i Vallensbæk herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Vallensbæk end grund , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye grunde i Vallensbæk

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste grunde til i Vallensbæk. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye grunde til i Vallensbæk der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Vallensbæk?

I Vallensbæk finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Vallensbæk ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Vallensbæk kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Vallensbæk ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Vallensbæk.

Hvor meget koster en bolig i Vallensbæk ?

Prisen på en bolig i Vallensbæk afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Vallensbæk.