Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Grunde i Hellerup

Du har søgt efter Grunde i Hellerup. Mere info om grunde i Hellerup
Du har søgt efter Grunde i Hellerup. Mere info om grunde i Hellerup
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Hellerup. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger grund i Hellerup


Hellerup er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Hellerup er generelt et af Danmarks mest velhavende områder, hvilket også gør det til et af de områder med de højeste huspriser. Modsat mange andre byer i Storkøbenhavn var det ikke jernbanen, der skabte den største befolkningstilvækst for området, da den første station i Hellerup lå et godt stykke fra Strandvejen, hvor den største udvikling fandt sted. Hellerup er ikke et gammelt byområde, som mange af de andre byer i Gentofte Kommune, men opstod derimod først ved udstykning i slutningen af 1800-tallet. C.L. Ibsen anses som det moderne Hellerups grundfader, da han i slutningen af 1800-tallet opkøbte en stor række gårde i området og udstykkede området.

Der er stort set ingen industri i området udover Tuborgs hovedkvarter. Området er derfor primært bebygget af villaer samt en række forretninger, der især er centreret omkring Strandvejen, der er blevet et moderne handelsstrøg samt gennemfartsvej. Hellerup har i lang tid været vokset sammen med de andre bydele i Gentofte Kommune, hvor der ikke er nogle klare bygrænser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Hellerup ligger nord for København og afgrænses af de gamle veje Bernstorffsvej og Tranegårdsvej.


Find grund i Hellerup på Boligdeal.dk

Søger du grund til i Hellerup, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Hellerup, og er altid opdateret med de nyeste ledige grunde på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige grunde i Hellerup . Du kan se de aktuelle grunde i Hellerup herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Hellerup end grund , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye grunde i Hellerup

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste grunde til i Hellerup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye grunde til i Hellerup der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Hellerup?

I Hellerup finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Hellerup ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hellerup kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Hellerup ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Hellerup.

Hvor meget koster en bolig i Hellerup ?

Prisen på en bolig i Hellerup afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Hellerup.