Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Grunde i Maribo

Du har søgt efter Grunde i Maribo. Mere info om grunde i Maribo
Du har søgt efter Grunde i Maribo. Mere info om grunde i Maribo

Værd at vide når du søger grund i Maribo


Maribo ligger centralt på Lolland og er et trafikalt knudepunkt for øen. Indtil 2007 var det hovedbyen i Maribo Kommune, men ligger nu i Lolland Kommune. Maribo er en af de få danske købstæder, der ligger midt i landet uden adgang til have eller farvande omkring Danmark. Maribo blev grundlagt i starten af 1400-tallet, samtidig med at Maribo Kloster blev færdigbygget ved landsbyen Skimminge. En del af den gamle købstad i bymidten er bevaret i bymidten, mens udbygningen primært er sket igennem parcelhuskvarterer.

Maribo havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Maribo.


Find grund i Maribo på Boligdeal.dk

Søger du grund til i Maribo, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Maribo, og er altid opdateret med de nyeste ledige grunde på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige grunde i Maribo . Du kan se de aktuelle grunde i Maribo herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Maribo end grund , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye grunde i Maribo

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste grunde til i Maribo. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye grunde til i Maribo der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Maribo?

I Maribo finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Maribo ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Maribo kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Maribo ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Maribo.

Hvor meget koster en bolig i Maribo ?

Prisen på en bolig i Maribo afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Maribo.