Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Grunde i Ringkøbing

Du har søgt efter Grunde i Ringkøbing. Mere info om grunde i Ringkøbing
Du har søgt efter Grunde i Ringkøbing. Mere info om grunde i Ringkøbing

Værd at vide når du søger grund i Ringkøbing


Ringkøbing er en by i Ringkøbing-Skjern Kommune, der ligger ved Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Ringkøbings historie er præget af at være en landbrugs- og fiskeriby, og byen fik sine købstadsrettigheder i 1443. Byen var en af de få havnebyer mod Vesterhavet, men på grund af krigene i 1600-tallet samt forringede forhold for havnen, der skyldtes at Holmsland Klit sandede til, mistede byen en stor del af sin indtægt i den periode. En stor del af byen fra middelalderen er blevet bevaret, og selve bystrukturen er den samme som i Middelalderen med fire gader vinkelret på kysten. I dag er Ringkøbing en oplandsby med både uddannelses- og handelsmæssig betydning.

Ringkøbing havde i 2011 9.742, mens Ringkøbing-Skjern har sammenlagt 58.181 indbyggere og et areal på 1488,86 km2, hvilket gør den til Danmarks største. Ringkøbing ligger ved Holmsland Klit direkte ud til Vesterhavet. De vigtigste gader i byens centrum er Holstebrovej, Nordre Ringvej og Søndre Ringvej.


Find grund i Ringkøbing på Boligdeal.dk

Søger du grund til i Ringkøbing, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Ringkøbing, og er altid opdateret med de nyeste ledige grunde på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige grunde i Ringkøbing . Du kan se de aktuelle grunde i Ringkøbing herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Ringkøbing end grund , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye grunde i Ringkøbing

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste grunde til i Ringkøbing. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye grunde til i Ringkøbing der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Ringkøbing?

I Ringkøbing finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Ringkøbing ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Ringkøbing kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Ringkøbing ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Ringkøbing.

Hvor meget koster en bolig i Ringkøbing ?

Prisen på en bolig i Ringkøbing afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Ringkøbing.