Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Grunde i Tilst

Du har søgt efter Grunde i Tilst. Mere info om grunde i Tilst
Du har søgt efter Grunde i Tilst. Mere info om grunde i Tilst

Værd at vide når du søger grund i Tilst


Området er meget gammelt, og har til forskel fra andre og nyere bydele i Århus en hyggelig landlig stemning, med gamle huse der er bevaret. Samtidig er Tilst blevet mere populært de seneste år, specielt efter megacenteret omkring Bilka blev etableret. Det betyder at Tilst er ved at bevæge sig hen mod at være en regulær del af Århus, men samtidig er kulturen impræget.

Tilst har ca. 8000 indbyggere, og er en lille by der ligger ca. 7-10 km fra Århus Centrum, i forlængelse af Århus V. Med Viborgvej der skærer midt igennem er det også nemt at komme til i bil.


Find grund i Tilst på Boligdeal.dk

Søger du grund til i Tilst, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Tilst, og er altid opdateret med de nyeste ledige grunde på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige grunde i Tilst . Du kan se de aktuelle grunde i Tilst herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Tilst end grund , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye grunde i Tilst

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste grunde til i Tilst. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye grunde til i Tilst der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Tilst?

I Tilst finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Tilst ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Tilst kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Tilst ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Tilst.

Hvor meget koster en bolig i Tilst ?

Prisen på en bolig i Tilst afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Tilst.