Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Bolig i Middelfart

Find din bolig i Middelfart på listen med ledige boliger i Middelfart herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Middelfart og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Middelfart. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger i Middelfart.
Mere info om bolig i Middelfart ...
Du har søgt efter boliger i Middelfart.
Mere info om bolig i Middelfart ...

Find din bolig i Middelfart på listen med ledige boliger i Middelfart herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Middelfart og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Middelfart. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger bolig i Middelfart


Middelfart ligger på Østfyn. Byen ligger mellem Lillebæltsbroen og Den Gamle Lillebæltsbro, ved Lillebælts smalleste sted. Byens navn stammer fra ’melfar’, som betyder ”farvandet man rejser mellem”, hvilket selvfølgelig hentyder til færgefarten ved Middelfart. Byen nævnes første gang i Kong Valdemars Jordebog i 1200-tallet. Stormanden Niels Bugge blev i 1358 myrdet i Middelfart efter et besøg hos Kong Valdemar Atterdag, og alle byens beboere blev straffet af kongen, som idømte dem, at betale stor bod til kongen hvert år i evig tid. Dette varede helt ind til 1874. Pga. Middelfarts centrale placering med overfart til Jylland, har Middelfart været udsat for mange angreb, bl.a. under Grevens Fejde, Sverigeskrigene og krigene mod tyskerne i 1848 og 1864. Byen har været under stor udvikling siden opførelsen af den første lillebæltsbro i 1935, og har holdt fast i denne udvikling selvom opførelsen af den nye lillebæltsbro i 1970 leder trafikken udenom byen.

Middelfart har 14.781 beboere. Kommunen udgør et areal på 299,93 km2.


Find ledige boliger i Middelfart

Leder du efter en bolig i Middelfart? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Middelfart der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Middelfart - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Middelfart ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Middelfart

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Middelfart. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Middelfart der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Middelfart?

I Middelfart finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Middelfart ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Middelfart kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Middelfart ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Middelfart.

Hvor meget koster en bolig i Middelfart ?

Prisen på en bolig i Middelfart afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Middelfart.